Aktív témák
-
balazs_t
tag
válasz
HalasKYO #36248 üzenetére
Van itt valakinek reseratora?
Annak idején sokáig nézegettem, mert tényleg nagyon csábító külsőre, de ha nem netezős géphez használod akkor passzívan sajna elég kevés.Nekem egyébként a Reserator XT tetszett még nagyon, de teljesítményre az sem volt elegendő. A árához képest pedig kimondottan rossz vétel.
Illetve arra a passzív heatpipe szörnyre emlékeztek ? ami 250k ba fájt ??
Én biza emlékszem arra a szépségre. Zalman TNN 500AF Nem is értettem, hogy azt mi a fenének gyártották le? Illetve olvastam itt a PH-n: "digitális audio munkaállomásokhoz, multimédia- vagy adattároló szerverekhez, esetleg házimozi- és multimédia-kiszolgálókhoz vagy nagy teljesítményű, hangtalan munkaállomásokhoz" Kíváncsi lennék mennyit adtak el belőle. Persze azért azt el kell mondanom, hogy gyönyörű a ház. Az összeszerelés pedig megvan potom 2 nap alatt.
))
Aktív témák
- Black & Decker töltőt keresek
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest