Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
molnartibor #33799 üzenetére
Röviden: szokták (akiknek a keret engedi)
Az ilyen pici blokkokat lehet neked lenne jobb megcsinálni cnc-vel, mert:
- talán gazdaságosabb lesz
- csak akkor lesz tuti jó a lapodra (sokan futottak már lyukra)Ui.:
Nem kell attól a kereszt metszet csökkenéstől annyira félni. -
molnartibor
tag
válasz
Kvazár #33798 üzenetére
Szia
Köszi a gyors választ az árkategória igazából nem meghatározo csak ár érték arányban is megérje pl ilyen egyszerübb blokkokat tudok csináltatni is cnc-vel csak macerás.
Az a phobaya cucc ígéretesnek tűnik és az ára sem vészes lehet őlesz a győztes a pumpa egyértelműen D5 a radi me az extrém rev3 tripla lesz eddig itt tartok csak mondjuk azt nemtudom h a radinál mennyire csökken a keresztmetszet mert nem szeretném ha az lenne a "szűk".UI: alaplapon a feteket mennyire szokták hűteni van értelme szöszölni vele vagy csak északi híd azt csá?
-
Kvazár
őstag
válasz
molnartibor #33796 üzenetére
Abban az árkategóriában nehéz lesz, talán a használt cuccok között.
Pár szempont, amit érdemes megfontolni:
- a plexi szép, de ha elreped minden úszik, tehát minden plexi alkatrészes blokkot érdemes kerülni. (az acetal-ra ez nem vonatkozik.)
- a csatlakozóinak a menetei valamilyen ismert szabvány alapján készüljenek, hogy tudd idővel cserélni, ált. esetben G1/4-es
- kerüld a gyors csatlakozót
- kerüld az Asetek és Tt termékeket.Pár tipp: [link] [link] (Ha bárkinek van/volt rossz tapasztalata ezekkel, akkor megköszönöm, ha kijavít.)
-
molnartibor
tag
-
Kvazár
őstag
válasz
molnartibor #33794 üzenetére
Hát... Ha 3/8-ados a rendszered miért ne?!
Azt, hogy milyen a menete a csatiknak, azt már tényleg a homály fedi.
Esetek nagy többségében viszont a Tt vizes cuccok bug-osak, így lehet jobban járnál, ha elkerülöd. -
molnartibor
tag
válasz
molnartibor #33784 üzenetére
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a hűtőblokkról az említett amd 955BE-hez (egyenlőre alapórajelen lenne használva) [link]
Köszi előre is
-
Kvazár
őstag
válasz
ImpersonatoR #33791 üzenetére
Általában, ha egy blokk egyik csonkja a közepén van, akkor az a bemenete. (Zalmannál is.)
-
T56 Extreme blokknak (I7) a közepén van a bemenet úgyértem ott kell a víz beáramoljon igaz? Csak mert semmi jelölés nincs rajta illetve leírást sem adnak melle
-
LBandi
aktív tag
válasz
helkis #33783 üzenetére
Igazából nem tudom még hogy hol lenne neki a legjobb, de az biztos hogy nem könyékkel indulna a kör. Legrosszabb esetbe, egy 45 fogos hajlatot raknék bele kezdéshez, akkor ha a ház legaljába kerülne a pumpa. Ez majd csak akkor fog végelgesen eldőlni, ha már meglesz a táp és kiderül hogy mennyi hely fog rendelkezésre állni (a táp+kábelek miatt).
Az a doboz nem rossz ötlet, de valamivel szebb megoldásra gondoltam, nem akarom elrontani az összképet és igazán az a "csupasz" réztető sem illik így az összképbe, szóval a tartó egyben takaró funkciót is ellátna. Mindenesetere kiindulási pontnak jó. Köszi a segítséget! -
Kvazár
őstag
válasz
FoBCRaistlin #33788 üzenetére
Még alakulóban van a történet, de köszönöm.
-
Kvazár
őstag
válasz
FoBCRaistlin #33786 üzenetére
De, nálam igen!
: [link]
A tartályt nem, de a házat rendesen megbontottam.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
helkis #33783 üzenetére
ez a zselésdoboz az idők végezetéig ütni fog...
valamikor a héten be akarom én is fejezni a cuccot, de annyira nincs kedvem szétbontani a vizet megint
Kvazár: annak a noise isolatornak sem ott van gyárilag a kiömlője
molnartibor: a "legvastagabb" az extrem.
viszont szinte minden vizezni akarsz... szal rendesen le lesz terhelve...
Pumpa Laing D5 egyértelműen
HDD hűtésnek a Silentstart dualbox tökéletes. 0 hang. -
molnartibor
tag
Sziasztok!
Régóta gondolkodom vízhűtés építésén és ehhez kérnék segítséget. Az alap elképzelés a nexxos tripla radi a legvastagabb a ház tetejébe 3 leszabélyozott ventivel, CPU MB VGA(full cover esetleg, baromi hangos terhelés alatt), HDD. Ezeket kellene hűteni.
A rendszer
CPU: AMD 955 BE alaphangon jövöbeni tuning esetleg
Alaplap: Gigabyte ma 770 ud3
VGA: XFX radeon 5770 1GB de nem ezzel a dobozos hűtéssel van szal félek h nem ref. modell.
HDD: 2x wd 250 raid0-ba + 1 wd 250 tárnak(ez az ami inkább melegszik).Namost ehhez szeretnék segítséget kérni h milyen blokkok + szívattyú preferálnám a 10es belső átmérőjű csöveket és a réz blokkokat. Ár: ésszerű kereteken belül.
Köszönöm segítségeteket előre is.
-
helkis
veterán
válasz
LBandi #33782 üzenetére
egész nap azt akarod tekergetni?
egyszer kell belőni egy rendszerhez, aztán kész, max ha bővítesz, akkor kell újra tesztelni melyik fokozat a jobb..
meg aztán milyen magasan lenne? ha alul van akkor meg rögtön egy könyökkel indul a kör? az lehet pont egy +fokozat, szvsz nem szerencsés..
ez bevált már: [link] -
LBandi
aktív tag
Sziasztok!
Réztetős D5-höz kellene olyan atartó ami stabilan megtartja a szivattyút (házilag barkácsolt is szóba jöhet.) A lényeg hogy én oldalra állítva szeretném elhelyezni, így könnyedén hozzáférve a sebességszabályzó kapcsolóhoz, valahogy így:
A szivattyún nem akarok házat cserélni, tehát a tetőcsere kilőve, házibarkácsnál meg azt kellene figyelembe venni hogy szinte semmilyen komolyabb szerszámmal nem rendelkezem. Esetleg boltba kapható tartóként is funkcionáló tárgy persze szóbajöhet. Én olyan max ~3-4 ezer ft-ot szánnék rá.
Várom az ötelteket!
-
Oxi
aktív tag
A 150l/h áramláshoz bizony kell a két db D5 pumpa. Lehet hogy még kevés is( ha mikro barázdás blokkok vannak benne, pláne)
-
Kvazár
őstag
Én úgy oldottam meg, hogy Noise isolator tartály oldalára tettem a hőmérőm egyik ágát egy kis hővezetőpasztával megkínálva. Bár a mérő sem halál pontos, és a mérés sem ideális, viszont a 42 fokot soha nem értem el! Eddig nekem a max. 39 volt.
Szerintem, ha odafigyelsz megnézheted lázmérővel, ha meg nagyon elindul felfele, akkor kikapod.
-
helkis
veterán
ha van tartály akkor abba egy hőmérő pl..
vagy vannak külön mérők is erre a célra..
a gépezetben nincs bibi szvsz, a gpu-n valszeg nem emeltél feszültséget, a procin meg igen, és ez határozza meg a felvett teljesítményt, illetve a leadásra váró hőmennyiséget..
ha ugyanazokkal a beállításokkal magasabbak a hőfokok mint nemrég, akkor az egyik faktor az a szobahő, ami ugye emelkedett is, a másik, hogy pl kevesebb meleget tud elvinni a venti a radiról.. ez nem szembetűnő, de a hőfokokat nagymértékben meghatározza, nemrég D1rect-el hasonlítottuk a rendszert és nálam az 1200-on járó ventik sokkal több levegőt nyomtak át kb: 40%-al mint a 800-on hajtott noctuák.. milyen radid van? lehet hogy a 800-as ventijeiddel "alul lett méretezve" a hőleadás?
(mármint tuning esetére)
én egyébként mindig 1200-as ventiket veszek, mert azokat szépen le lehet szabályozni, viszont ha kell a cfm, akkor meg csak vissza kell tekerni.. -
G@ß!
őstag
válasz
Delta-Laca #33772 üzenetére
Te fogod polírozni a procit meg a blokkot is?
-
G@ß!
őstag
válasz
Delta-Laca #33766 üzenetére
Neked hány fokos a CPU és a cpu magok? (LinX-el terhelve, alapon, valamint tuninggal)
-
G@ß!
őstag
válasz
helkis #33769 üzenetére
Gpu most jelenleg CS: S közben 42 fok...
Procituning gpu terheletlen állapotban LinX alatt 48 fok. (ez a 3,8 ghzes tuningnál volt)
Vízhőfokot hogy mérek?Szerk.:
Igazából azért nem értem, mivel a Gpu hőmérséklete 7 fokot emelkedett CPU tuning esetén, viszont a CPU hőmérséklete meg jóval többet nőtt...
Valami bibi van a gépezetbe... -
G@ß!
őstag
Elkezdtem húzni a procit...
Hát azt hittem, hogy komolyabb a vízhűtés.
De lehet h csak ennyire fűt a gép?!
1,3V 2,8ghz @ 3,6ghz -> ~60fok (magok 70 fokosak)
1,4V 2,8ghz @ 3,9ghz -> ~70fok (magok 80 fokosak)LinX-el terhelve, szobában 28 fok, gépből szívja ki 3 venti a levegőt a radin át.
Tehát a deltaT már kb 35fok felett van...Ez normális?!
A gpu nincs is terhelve... -
Kvazár
őstag
válasz
Delta-Laca #33764 üzenetére
Hát igen, csak jó lenne tudni.
2 pumpa vajon 2x biztonságosabb rendszer, vagy 2x több hibát magában hordó rendszer. -
Kvazár
őstag
válasz
Delta-Laca #33762 üzenetére
Hát igen, itt az a kérdés, hogy a megállt pumpa vajon mekkora ellenállást fog képviselni a rendszerben? Leküzdhetetlent / éppen leküzdhetőt / nem számot tevőt.
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz
Kvazár #33761 üzenetére
Na ez egy érdekes szitu
, ha józan parasztival állok hozzá, szerintem ha nyögve-nyelősen, de valami forgatást még tud csinálni, de tuti vagyok benne, hogy durván megnőnek a hőmérsékleti értékek. Ilyenkor jön jól egy komolyabb áramlásmérő, az rögtön jelzi a csökkenést vagy az esetleges teljes megállást
-
Kvazár
őstag
válasz
Delta-Laca #33760 üzenetére
Csak egy kérdés:
Ha a dupla tető alatti pumpák közül az egyik meghal, akkor a másik tökéletesen eltudja látni attól még a feladatát. Oké egy kicsit lassulni fog a közeg áramlás, de megállni nem?!
-
Delta-Laca
aktív tag
-
Silex
aktív tag
válasz
pottyantós #33757 üzenetére
Hatékonyabb, ha szívóra van állítva a venti. Nagyon sokat általában nem számít, de pl. nagyon sűrű lamellázatnál már nagyobb a különbség.
szerk.: nekem a mora2-őn van egy 220mm-es venti - több fokot hozott mikor átraktam szívóra. Nem emlékszem pontosan mennyit, de meglepődtem a különbségen. Ráadásul így ugyanakkora hűtési teljesítményhez lassabban is mehetnek a ventik.
-
pottyantós
aktív tag
Hali!
Mennyire hatékony az a megoldás, amikor a venti elszívja a levegőt a radiról? Van olyan mintha átfújná azon? (2db Coolink SWIF2 12cm-es venti) -
Silex
aktív tag
válasz
Delta-Laca #33752 üzenetére
No igen, ha a térfogatáram növelése a cél nem biztos hogy kell. Ugyanis 150 l/ó körül válik optimálissá a keringési sebesség, viszont pontosan nem emlékszem de úgy 200 l/ó fölött már nagyon keveset számít. Hiába száguld a víz elenyésző a javulás.
Még fsb1000 kísérletezett ezzel, ha visszakeresel megtalálod, én most lusta vagyok nagyon reggel van és hát van más dolgom is. -
G@ß!
őstag
válasz
Delta-Laca #33754 üzenetére
A vízhűtés nem olcsó mulatság...
-
G@ß!
őstag
válasz
Delta-Laca #33752 üzenetére
Hát...
Szvsz inkább a radik méretéd növeld, valamint jobb légkavarókat rá!
Itt amúgy van rá fincsi tető: [link] -
Delta-Laca
aktív tag
Lenne pár kérdésem a Dual-D5 rendszerrel kapcsolatban
Hogy érdemes a rendszerbe illeszteni őket, egymás után sorban, vagy párhuzamosan?
Az gondolom evidens, hogy azonos fokozaton szabad hajtani őket
Ahogy elnézegettem a dual tetőket, mintha szűk lenne a két D5 között a keresztmetszet. Lehet hatékonyabb lenne félcolos közcsavarral összekötni őket, így megmaradna a nagy keresztmetszet, ellenben nem épp dizájnos megoldásFurdall a kíváncsiság, hogy hozhat-e valamit pluszban egy másik D5 rendszerbe állítása
(csak az ára riaszt el
)
-
Kvazár
őstag
válasz
albert8 #33748 üzenetére
Mindent lelehet hűteni léghűtéssel, csak az a kérdés, milyen hangos lesz!
Ha vizet szeretnél hát vegyél! Igaz, az olyan egybe szerelteket senki sem kedveli. (Kivéve azt, aki azt árulja
)
Teljesítményben (de nem árban!!) sokkal jobban jössz ki, ha részenként vadászod össze.
Ezt mind megteheted vadi új alkatrészekből is, de akár az aprón is kevesebb árért használtan. -
albert8
veterán
válasz
pottyantós #33747 üzenetére
Jovöhéten jön a 760 asom csak arra kellene ha kell
de ha nem akkor nem fogom eröltetni
köszönöm urak -
albert8
veterán
Üdv
annyit szeretnék kérdezni hogy a corsair h50 est ajánljátok e? -
G@ß!
őstag
Valaki erre?
-
Joshi
titán
Én is mindig 1:10-et írok holott ez úgy néz ki hogy 1L folyadék áll 1dl fagyállóból és 9dl ioncserélt vízből. Ugyan ez 2L folyadéknál 2dl fagyálló...többit tudod.
Nyilván mindenki másként csinálja de szerintem az már tökmind1 hogy 1L ioncserélt vízhez adok 1dl fagyállót vagy az én verzióm. Egyértelműen az én verzióm töményebb de csak minimálisan ami nem baj sőt.ui.: én nem az ioncserélt víz flakonjába öntöm a fagyállót és fordítva, hanem egy már az említett 3. flakonba(Cola) keverem a cuccot. Nem baj ha a helyére tesszük a dolgokat inkább ez így helyes.
-
Kvazár
őstag
válasz
Henryk #33733 üzenetére
Thx.
Hát nekem a Swif2-1201 nem akart 5 V-ról menni.
Van vezérlőm (7805-ös sztab IC-ből csináltam), most csináltam hozzá kábelt, hogy elérjen odáig és rákötöttem. Úgy tűnik rendben megy.Nekem a légszállításnál a leheletnyi is pont elég lenne, mert az 5,25-ös helyre a vinyók elé van befabrikálva, és ha csak egy kicsi légmozgás is van már nekem az jó.
Most, hogy meg-meg állt, néztem olyan 38 fokig ment fel a legmelegebb vinyóm pár perc alatt. Most, hogy ismét van légmozgás 26 fokos a legmelegebb.
De ezt a hőfokot, amikor 5 V-on volt, akkor is tudta. Csak 2 percenként be kellett pörgetni!Hangra nem rossz, de a többi helyre a még kisebbet fogom venni, mert nekem az is elég lesz.
(Még a kábelek nincsenek elrendezve
, meg az 5,25-ös résznek csinálok majd egy másik takarót.)
-
AtHoS
nagyúr
Ha 1:10 lenne az arány, akkor a 2literes kólás flakonban 2,2L-nyi folyadék lenne. Na most akkor, ha 1:10 a keveréked mégis, akkor vagy a flakonod nem 2 literes vagy nem 2deci fagyállót tettél a 2literes üvegbe.
1:10 keveréshez a kólásflakonodba 2liter/11 mennyiségű fagyálló kell, a maradék 2liter-2liter/11 mennyiség pedig deszt/ioncserélt víz.
-
Henryk
aktív tag
válasz
Kvazár #33731 üzenetére
Nekem a 120p verzió van, de ha jól tudom csak a csatija más, igen próbáltam 5v-on is még anno, az előző gépházban megcserélt kábelű adaptereket használtam, amire nem jutott az előlapi vezérlőből, de ezekkel a ventikkel épphogy leheletnyi légmozgás volt, meg aztán nem akartam rondítani az új házon, és csak a beépített 3 állásút használom most is egy rakat y kábellel. hogy hany V a legkisebb fokozat nem tudom, de érzésre olyan 6-7v körül lehet, mert hangjuk nincs, de erősebbek mint 5v-ról.
Az biztos hogy 5V-on hangtalan, de szerintem keves is a legszallitasa, lehet jobban jarnal egy szabalyzoval es ugy allitanad ahol meg eppen nem hallhato. -
Joshi
titán
válasz
h.adam.92 #33729 üzenetére
Ha sima vizet használnánk akkor egy idő után tele lenne a rendszerünk moszatokkal, amőbákkal és papucsállatkákkal. Igazából csak ezért kell a vízhez valami anti-öko szer.
A legelterjedtebb a fagyálló ami egyáltalán nem eszi meg a műanyagot de ha PC vízhűtéses gyári alkatrészekből állítod össze a rendszered akkor semmilyen problémád nem lesz vele.
Az adalékokkal előbb-utóbb meggyűlik a baja az embernek, lerakódik elszínezi a csövet stb. Én akkor se használnék adalékokat ha ingyen adnák.ui.: a fagyállóra is oda kell figyelni, lehetőleg minőségit(Glycoshell, Valvoline stb) vegyünk és a megfelelő arány 1:10 legyen. Én 2L-es Colás flakonba 2dl tömény fagyállót teszek a többi ioncserélt víz.
-
Kvazár
őstag
válasz
Henryk #33730 üzenetére
Hali!
Én is most vettem olyan ventit mint amikkel a te géped tele van ( Coolink ...1201).
Voltam olyan kapkodó, hogy kipróbálás nélkül a fix 5 V-ra kötött ventim helyére beraktam, és pik-pakk be is építettem annyira, hogy megint szerelgetni keljen ahhoz is, hogy a csatijához eljussak.
Mivel nincs most kedvem szerelni, ezért annyit kérdeznék tőled (hátha tudod/próbáltad), 5 V-on nálad megy rendesen?
Tudom a leírás is csak 7-12 V-os tartományt ajánl, de hátha te 5 V-on használtad őket, mert akkor sürgősen közbe kéne avatkozom az enyémnél. -
Henryk
aktív tag
Nos ígértem képeket, kicsit megkéstem, sajna a 8 frissen töltött elemmel megse mozdult a gép, így mára sikerült 2 újat beszerezni amivel bírta 5 percig a fotómasina..
Mint látható nem a dizájn volt a fő szempont, végülis ha felkerül az oldala semmi nem látszódik, és már nem is hallatszódik a belsőből.
-
h.adam.92
őstag
én 1általán nem vok jártas a pacsálásban, amiket linkeltem random dolgok, amiket igy hirtelen megláttam, gondoltam jó ez
vga-ra nem tervezek blokkot, mert drága meg vga-t "sűrűbben" cserélek, ráadásul msi afterburnerrel simán beállítottam h 65 foknál nem megy feljebb terhelés alatt és nekem bőven megfelel, tuningolni szintén nem akarom a vga-t mert 1x befürödtem vele és annyi pénzem azért nincs h havonta vegyek újat.
szval kösz a tanácsokat, megcsekkolom tody kollega cuccaitmellesleg ez a fagyálló ennyire szükséges a vízbe, ennyivel jobb hővezető lesz tőle?
nem vok oda érte, mert idővel szépen megeszi a műanyagot... -
G@ß!
őstag
válasz
h.adam.92 #33725 üzenetére
Most látom h "orosi" hűtésed van...
Hát szerintem felesleges nagyon márkás blokkokat venni.
(EK-ról elég jó véleménnyel vannak, de szerintem Tody56 blokkjai is tökéletesek.)
Főleg mivel 775-ös foglalatos, ezért nézz szét az apróban, hátha van valami...
Vga-ra érdemes full covert tenni, főleg ha tuning is közbe játszik.
Lehet h azt is találsz apróban.
A hűtőközegről pedig megoszlik a vélemény: Deszt víz + fagyálló (1:10es keverésbe), vagy ioncserélt víz+fagyálló.
Felesleges drága löttyöket venni.
Csövezés lehetőleg 10-es belővel legyen (másnéven HighFlow)
Pl 16/10-es masterkleer csövekkel és Tody56 féle csatikkal.
Radi jó lesz amit kinéztél.
Pumpa meg vagy x2o 450, vagy Laing D5 (elég halkak).
Az első pumpával meg lesz a tartály oldva. A második esetben kell tartály, olyat veszel amilyen tetszik... -
h.adam.92
őstag
radinak gondoltam ezt: Alphacool Nexxxos Extreme III 360 14k
tartálynak, mittudom én pl ez Noise Isolator AGB hiányos 6k
cpu blokk, hát nem is tudom talán ilyen : Alphacool Nexxos XP Bold High-Flow socket 775 15kaz a gáz h nagyon új vok még pacsálás terén és nem tudok viszonyítani, melyik blokk a jó, melyik pumpa a jobb stb.
pl ilyen anti corro folyadék pl kell? szvsz elég a deszti víz is...igazából nemtom mennyit költsek rá mert normális pacsálós hűtést szeretnék, ha már 1x megcsinálom sztem max 60-70ig el tudnék menni, úgyis cask idő kérdése hogy mikor legyen meg rá a pénz.
szal mondhatod/mondhatjátok, hogy melyik a rossz/jó döntés
-
G@ß!
őstag
Megpolíroztam a procit, már amennyire tudtam. (ennél még lehet jobbra is polírozni...
)
A magok hőmérséklete 60-61 fokról 53 fokra esett vissza.
A proci felületi hőmérséklete 42 fok.
Ez szerintetek normális érték?
A vga is terhelve kb ennyi...
(tripla radi, t56 v3 blokk, x2o 450, 3db s-flex 800rpm, 16-10es masterkleer csövezés, t56 gpu blokk)
(adatlapom alatt a konfigom) -
Joshi
titán
válasz
h.adam.92 #33718 üzenetére
Nem nagyon mivel általában nagyobb ellenállásúak az autóradik mint a pc vízhűtésesek. Ha ehez még hozzáveszem a túl nagy méretet és a nehézkes szerelhetőséget(venti rászerelés+csatlakozó probléma) akkor már egyáltalán nem célszerű a használatuk. Egy átlagos konfighoz bőven elég egy tripla radi is.
-
h.adam.92
őstag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy mennyire jó befektetés radiátorként, mondjuk egy autó radiátora.
Egy Audi 90-es radijára gondoltam(az újabb 90-es) itthon megette a radit a fagyálló és mikor ki lett szedve beleszerettem. szal megéri egy auto radi, vagy vmi triplaradi? -
moho-jojo
tag
válasz
jones965 #33708 üzenetére
Még csak összedobtam a rendszert
Vga val még várok kicsit hátha lesz valami nagy durranás Nvidiánál a felső kategóriába is....
Proci:
3,8 Ghz 27 C szoba idle 38 C
4.2 Ghz 27 C szoba idle 41C, load 72C.
Fagyállós "löttyi" is van benne, de azt nem tudom hogy a 1:10 arány a tömény fagyállóra írtátok, mert lehet kapni hígítottat is? -
moho-jojo
tag
Majd én mutizok addig...
[link]
-
Henryk
aktív tag
-
G@ß!
őstag
A procit mivel szokás polírozni?
Míg a réznél jó volt a fogkrém+papírzsepi, addig a procinál (más anyag) nem jött össze.
Smirglipapír nem igazán tett neki jót... -
Fel
addikt
válasz
Henryk #33700 üzenetére
Az EK-nak külön oldala is van a vga-k, alaplapok megfelelő blokkjainak kiválasztásához: CoolingConfigurator
-
gabipaci
őstag
válasz
Henryk #33700 üzenetére
Gartula!
Aztzal az alaplapi blokkkészlettel én is beszoptam, mert aqua oldalán nincs fent, hogy valójában mihez való.
Amúgy az EK honlapján fent van
De aqua visszaveszi, ha nem volt még víz rákötve, és megvan minden alkatrész, papír, doboz, termal pad.
Nekem úgy visszaküldték a pénzt, hogy egy pad hiányzott, és víz is volt benne, de így másfél hónap volt az átfutás. Be kellet vizsgáltatniuk.Csak indokold meg, hogy miért akarod a refund-ot.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest