- OLED TV topic
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED monitor topik
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
wnix
senior tag
A honlapom (lásd belinkelt címeket) készítése már folyamatban van, csak sajnos sok a melóm, így az ídőm rá elég kevés (sajnos aludni is kell néha...). Miközben ide a forumba írogatok is többnyire dolgozom - céges hálózatokon keresek/írtok új vírusokat<-jól meg lehet élni belőle, főleg az utóbbi időben - , talán innen ered a kitartás. A víz-, gáz-, peltier-hűtés csak egy hobby számomra, amivel talán másoknak is tudok segíteni.
[extém off] és mégis a te neved alatt áll, hogy ''fanatikus tag''[/extrém off]
majd elfelejtettem...
nem vagyok sértődős típus, van annyi önbizalmam, hogy sértésekre ne reagáljak, vagy ha jogosak akkor elviseljem. (nem hiszem, hogy belehalnék)ez most nagyon off-ra sikerült, bocsi mindenkitől akit meghatottam.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- Noctua NF-F12 PWM venti
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged