Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
wnix
senior tag
A honlapom (lásd belinkelt címeket) készítése már folyamatban van, csak sajnos sok a melóm, így az ídőm rá elég kevés (sajnos aludni is kell néha...). Miközben ide a forumba írogatok is többnyire dolgozom - céges hálózatokon keresek/írtok új vírusokat<-jól meg lehet élni belőle, főleg az utóbbi időben - , talán innen ered a kitartás. A víz-, gáz-, peltier-hűtés csak egy hobby számomra, amivel talán másoknak is tudok segíteni.
[extém off] és mégis a te neved alatt áll, hogy ''fanatikus tag''[/extrém off]
majd elfelejtettem...
nem vagyok sértődős típus, van annyi önbizalmam, hogy sértésekre ne reagáljak, vagy ha jogosak akkor elviseljem. (nem hiszem, hogy belehalnék)ez most nagyon off-ra sikerült, bocsi mindenkitől akit meghatottam.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest