Hirdetés
Aktív témák
-
-
aurum
senior tag
forditott ozmozissal is lehet. de egyebketn az amolyan reztuske az zenehalgato asztalaka alatt. urban legend.
a deszt viz addig deszt viz ami bele nem toltod a hutobe. aztan szepen kiold magaba annyi rezet meg koszt, hogy utana mar rohogve vezet. a vizkolerakodas miatt szoktak haszalni ezert jo a forralt vagy az ioncserelt viz is. -
-
popey37
addikt
Hali most tettem fel a popey37.freeweb.hu oldalra, a blokkot ne nézd,
a lényege, hogy a lapon lévő gyári keret méretére kell egy plexi lapot csinálni egybe a blokk fedelével, tehát a lefogatás egyben a blokk fedele is. Ha van furat akkor csavaros megoldás, ha nincs akkor egy 5 mm átmérőjű csavar fejét kétoldalról lereszelni kb. 2 miliméteresre, majd 45 fokos szögben finoman bevágni.
innentől ugyanúgy felfogatni mint a furatosat, csak ezt be kell akasztani.
remélem érthetően írtam le -
popey37
addikt
Hali WNIX.Van ötletem az olyan p4 lapok lefogatáshoz is , amelyeken nincs furat.
Csak az a kérdés, hogy a ''csavaros-kampós'' megoldás neked mennyire fekszik.
Ezzel a tchnikával nincs olyan lap amire ne lehetne feltenni a lefogatást.
Főként a plexifedeles megoldáshoz lenne jó, mert ott akkora fedelet csinálsz amekkora a lefogatással együtt kell. Érdekel?? -
asturel
őstag
kepeid nincsenek a mar elkeszult hutorol (nem 3ds) ?
asszem ha trebronra varok akkor jovore se lesz blokkom
amugy plexit a rezhez hogyan fogatjak oda (csavaron kivul, ill mit tesznek koze vagymi) hogy ne eresszen?
wnix ha csak a 3 blokk kene (lefogatot megoldanam valahogy, ugy mennyibol tudnad nekem kihozni, cpu,gpu,nb blokkot? ) -
HERR Z
veterán
Lehet hülyeség amit írok de nézz meg egy régi hűtőt:
S462/S370/Socket 7 Compatible MIVEL MIND UGYANAKKORA
Ha ezen múlik akkor adok neked S462-es pdf-et.....tehát kb az az eset mint a S754/939/940 esetében...
Nekem volt Socket7-es gépem s azon lévő FOP32 ráment a későbbi Duronomra is -
asturel
őstag
a gpu merete sacc/kb 40x40-es.. ahol van az a feher vonal akkora helyet foglala sik huto az agp csati mellett balra az a negyzet akarmi az mar tul kiall meg a kondik is nagyon kiallnak felul a 3 pines csatiig kiir a mostani huto
ilyen: http://www.ixbt.com/video2/images/sapphire-7/sapphire-9800pro256-scan-front-with-cooler.jpg
ha tucc valamit kezdeni lemerem a mereteket de csak csutortok reggel vagy szerda este mer holnap megyek lanparty -
Router
őstag
Socket 7-hez minek vízhűtés?
Szerintem ezen nem kéne törnöd magad mert akkor ennyi erővel hangkártyára is csinálhatnál blokkot!
Én a helyedben nem foglakoznék 7-800MHz-alatt semmivel nincs értelme mert senki nem fog komplett rendszert kiépíteni egy P2-es gépben mert az többe kerülne mint a fél gép! -
HERR Z
veterán
K8-ra blokkot csinálsz??????????
Ebben mindent megtalálsz ami a lefogatóhoz kell:
Bővebben: link
Illetve érdekelne hogy RAM hűtést nem akarnál-e csinálni??
A rossz link javítva
[Szerkesztve] -
bim
veterán
remélem beindul a nagyüzemi blokkgyártás és ha már olcso és jo is könyebben gyarapodik a vizhütösök tábora
ha a házi cpu blokk + pumpa+ radi árát le lehetne szoritani 10 ropi környékére akkor komoly vetélytársa lenne a léghütőknek
[Szerkesztve]
(nem tudom figyelitek-e hogy a topic látogatottsága megközelitette a NAGY IC-7 topic látogatotságát ami szerintem elég jo eredmény)
[Szerkesztve] -
popey37
addikt
Hali Elmész egy vízszerelvény boltba é kérszegy doboz folyatószert és forrasztóónt. a folyatószer azért kell, hogy az ón megtapadjon a felületen. A forrasztandó felületet a mellékelt ecsettel bekened közepesen vastagon majd gázlámpával vagy gáztüzhelyen melegíted, egy idő után megolvad és olyan felületet ad mintha ónóztad volna. Ekor rá a másik felét amit elötte ugyanezzel az eljárással már előkészítettél, a két fél szépen összeolvad+ rásegítesz egy kis ónnal. ezután hagyod kihűlni, magától nem vízzel/ha vízzel fennáll a veszélye,hogy a hirtelen hőelvonástól szétpattan a forrasztás/úgy nagyjából ennyi.
először felesleges anyaggal bróbálkozz mert elsőre nem biztos hogy sikerül. -
popey37
addikt
egy csomó dologban igazad van, de és it jön a DE, én sem tudtam forrasztani gázlámpával, megtanultam és most levágom,reszelem, csiszolom,forrasztom,polírozom, reklámozom és eladom. mindezt tök egyedül, és ez az igazi, mert ez tényleg az én munkám, nem egy nagy design, de szerintem ha valaki vízhűtésen töri a fejét, ha teljesítmény kell akkor tök mindegy, hogy hogyan néz ki a blokk, ha meg az is számít akkor az ár nem, és itt lép be a gyári cucc.
különben meg azért mondtam a forrasztást mert két vörösréz lapnál nincs korrózió még késöbb sem, a te blokkodat meg akár a gáztüzhelyen is meg lehetne forrasztani, ha érdekel szívesen leírom hogyan. -
popey37
addikt
Hali csak egy kérdésem van: HA csöpög akkor miért nem forrasztasz??
Én úgy csinálom a blokkokat és még eggyet sem hoztak vissza, hogy csöpög. /az ára amúgy 3200 ft./
A marásról meg csak annyit, hogy neked ismerősöd nekem nem . Próbálj odamenni egy ismeretlenhez vagy elküld ****ba, vagy 10k fölötti árat mond, ott meg már kapsz gyárit.
[Szerkesztve] -
t-shirt
veterán
sok próbálkozás volt már a gyártsunk blokkot olcsón - sokat dologra, és hát vagy nem lett belőle semmi vagy nem lett olcsó, egyszerűen nem lehet ennyiből kihozni, a réz ára + csatlakozó + polir + marás + szaladgálás a dolgokért
ne érts félre nem azért írtam ezt, hogy leszóljam a dolgot, én lennék a legboldogabb ha jó blokkokat lehetne kapni 2000Ft-ért -
OC
őstag
Szívesen megismerkednék ezzel a maróssal. Jók az árak + egcsinálja ezeket a össze-vissza blokkokat (értsd: összetett járatrendszerű). Én itt vagyok pl egy réztömbbel, amit senki ne marna ki nekem a környéken..
Ide még beszúrhatnám Luke hsz-ének szerkesztett részét is. Dettó ez a helyzet.
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
egyreszt azt nem ertem, hogy egyaltalan hogy vallalta el a maros, masreszt meg hogy minek ennyi csatorna ilyen alakban...
szerk: most lattam a peltier blokkot... A maros az apad, vagy megmentetted az eletet, vagy mi a trukkod? Ennel sokkal egyszerubb blokkokkal is elhajtottak mar embereket, vagy 10k folotti arat kertek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest