Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie23
tag
köszönöm a válaszokat urak, jó látni a különböző álláspontokat!
sztanozs: igen, három szintű user matrixot szeretnék.
egyébként nem tudom, hogy van-e erre vonatkozó előírás, gyanítom, hogy nem igazán fejleszt bárki is a saját részlegének. teljesen megértem, hogy IT-s szemmel ez nem túl szimpatikus projekt. de valóban arról van szó, hogy egy 2500+ alkalmazottal rendelkelő cég durván 30 dolgozójának lenne szüksége egy egyéni megoldásra. szinte elképzelhetetlennek tartom, hogy erre időt és pénzt biztosítson a vállalat, így maradnak a saját kis garázsprojektek, az IT-t félig-meddig kihagyva a buliból. nyilván ezzel kapcsolatban senki nem fog a helpdesknek telefonálni. a meglévő intranetes webappok is hemzsegnek a bugoktól, szerintem ilyen minor dolgokra abszolút nincsen kapacitás, sajnos!hogy máshol ez hogyan működik, azt nem tudom, de én csupa negatív tapasztalattal találkoztam eddig az ismerősi körben hasonló kérdések esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest