- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- 3D nyomtatás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
Sziasztok!
PLC, mikrovezérlő programozás, vagy C# lehetőségek közül arra jutottam, hogy ez utóbbi lesz nálam a befutó, ez "tetszik" a legjobban a felsoroltak közül.
Azoktól kérdezném, akik ebben a környezetben dolgoznak, hogy miket kell alapvetően tudni, akár csak címszavakban is, hogy egy állásinterjún ne röhögjenek ki?
A szakdolgozatom témájának keretében egy gépjármű nyilvántartást készítettem localhost adatbázissal, winformmal, amiben nem sok mindent valósítottam meg idő hiányában(user reg, login, adatok felvitele db-be, userhez kapcsolódó adatok megjelenítése lekérdezéssel).
A tervem az lenne jelenleg, hogy ezt bővítgetem (admin form adatbázis szűréssel, bevitellel, törléssel, update stb...szóval GOD mód,meg egyre bonyolultabb, "magasabb" szintű dolgok implementálása).
Azért esett erre a választásom, mert nem csak kizárólag C# tudásra épül.Ez így szerintetek jó irányvonal, vagy inkább kezdjek egy teljesen más vonalú, új, relevánsabb projektbe?
Ezért is kérdeztem fentebb, mert nem vagyok tisztában manapság mire van szükségük a munkáltatóknak.Ha nem számít mérvadónak vmilyen referencia munka állásinterjún, vagy egyáltalán nem számít, akkor is érdekelne, mert csinálni akarok vmit, gyakorlás, tanulás, okulás miatt. Meg szeretek problémás feladatok megoldásán agyalni
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- VR topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest