Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Sziasztok!
Csinálni szerettem volna egy knock klienst windowsra, sajnos abba a hibába ütköztem, hogy a windows sikertelen kapcsolódás esetén újraküldi a csomagot (újra próbálkozik) wireshark spurios retransmissionnak hívja. A knokcd szerver persze így nem a megfelelő port sorrendet kapja, és a szerver rossz kombinációt érzékel. Ezzel a baj, hogy nem támogat DNS címeket és nincs benne profil mentés, de valahogy nem tudtam kiszűrni hogy itt hogy oldják meg a kapcsolódást nah meg ez amúgyis c++.(sajnos elég kezd vagyok a témában).
Jelenleg ezt csináltam, de ügye ez nem megfelelő. Mert többször próbálkozik.
dns, és portnr termszetesen definiálva van helyesen korábbanSocket socket = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);
IAsyncResult result = socket.BeginConnect(dns, portnr, null, null);
bool success = result.AsyncWaitHandle.WaitOne(1000, true);
socket.Close();korábban a TcpConnect()-el próbálkoztam de azzal már a form is befgyott, mert nem tudott csatlakozni.
A kérdésem, hogy hogy lehetne megoldani, hogy ne próbálkozzon csak egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpársportok
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- reMarkable - paper tablet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest