Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyix

őstag

válasz x007 #1501 üzenetére

nem mindent, hanem a programokat külön particióra és a játékokat is másikra. Az értelme pedig az lenne, hogy win reinstall esetén, kényelmesen csak a wint kéne telepíteni bár ez néha nem megy, mert sok program ezt a registry nevű borzalmat használja, ami repül megy a reinstallal, de szerencsére a legtöbb program nem ilyen gáz, viszont emiatt rendszer + hibernálófájl + 4 giga particiót kapott a win, amit ugye szép lassan, hónapok alatt bekebelez (kikapcsolt recoveryvel, shadow copyval, disk cleanuppal tisztítva, tempeket másik partición elhelyezve) nem tudni mire, így azon a partición nem maradt ennyi hely.
    A program files másik particióra linkelésére én is gondoltam, de egy win szerű instabil és kiszámíthatatlan rendszernél már nem merek ilyeneket megpróbálni, uh linkeltem az installers mappát másik particióra, meg átraktam a page file-t, majd resize-oltam a particiót (persze ezt is külső programmal, mert a win7 beépített particionálója is rendkívül gagyi, és korlátolt képességű).

Új hozzászólás Aktív témák