Hirdetés
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Melyik tápegységet vegyem?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért én a VS-t nem használnám "másolgatva", telepítés nélkül. okozhat kellemetlen perceket fejlesztés közben. mindenben ilyen bonyolultan gondolkodsz?
Mennyi programot kell újra feltelepíteni? Office, VS, SQL szerver, stb. alap, miért működne telepítés nélkül? Igen, tovább tart a programokat újra felpakolni, mint az prendszert, de erre találták ki a ghostolást. Feltelepítesz egy alapot és lemented. Ha reinstall van, csak visszarakod. Én viszont magasról teszek rá, mert ha már tiszta Win, akkor legyen minden más is az. Évente kétszer kibírom, de ez magánvélemény. 
-
x007
tag
Gondolom igényed oka messzemenőbb, minden programot külön partícióra akarsz telepíteni. (Most tekintsünk el attól, hogy én ennek semmi értelmét nem látom
) Ezt szerintem érdemes alacsonyabb szinten megoldani, hogy az ilyen jellegű szívásokat elkerüljük.A Program Files dirt linuxosan egy külön partícióra kéne mountolni.
Lépések:
0: Legyen egy szűz partíciód (drive legyen most E: )
1: SysInternals ProcessExplorer letöltése
2: Goto csökkentett mód
3: PE-vel nézd meg, hogy milyen servicek / processek fognak Program Files dirben lévő erőforrást, ezeket lődd ki
5: Program Files tartalmának másolása D-re
6: Program Files tartalmának törlése
7: E: mountolása a C:\Program Files dirhez
8: Restart
9: EnjoyVirtuális gépen most kipróbáltam és teljesen jól működött. Dev rendszer copy, szóval nem sok minden volt rajta, ezért szívás se volt semmi. (A csökkentett mód nagyon sokat könnyít a dolgon)
Hosszútávú megbizhatóságról nem tudok nyilatkozni, de elvben nem kéne, hogy probléma legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Kuponkunyeráló
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Battlefield 6
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ Elgato Stream Deck Classic Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ!! Dell Latitude 5420 Prémium laptop i5-1145G7 / 16GB memória / 14" FULL HD IPS / SSD / Win11
- ÚJ Cooler Master CK721 (Hybrid) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Samsung Odyssey G7 32" Ívelt Gaming monitor 1440p - 240 Hz
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mennyi programot kell újra feltelepíteni? Office, VS, SQL szerver, stb. alap, miért működne telepítés nélkül? Igen, tovább tart a programokat újra felpakolni, mint az prendszert, de erre találták ki a ghostolást. Feltelepítesz egy alapot és lemented. Ha reinstall van, csak visszarakod. Én viszont magasról teszek rá, mert ha már tiszta Win, akkor legyen minden más is az. Évente kétszer kibírom, de ez magánvélemény.