Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Először is Boldog és sikerekben gazdag új évet mindenkinek!
Köszönöm a választ!
Ez már fél siker, mert most megkérdezi, hogy olvasásra akarom e megnyitni vagy írásra.
Nekem viszont az kellene, hogy meg se kérdezze csak állítsa be.
ActiveWorkbook.ReadOnly sajnos csak lekérdezhető, pedig jó lenne ha állítható is lenne
Próbáltam a rákérdezést kihagyatni Application.Displayalerts=false-al kihagyatni, de nem vált be.
Próbáltam makrórögzítéssel is felvenni, a válaszadást, de ez sem vált be.Van esetleg ötlet arra, hogyan lehetne ezt megbuherálni?
Szerk: egy másik jellegű kérdés: hogyan lehet lekérdezni, hogy egy adott UserForm "meg van-e nyitva"?
Próbáltam így:
if UserForm1.visible = true then...
(ekkor azonban elindul az adott UserForm Initializálása még ha eddig nem is volt "nyitva")
A UserForm.Show azt hiszem nem lekérdezhető, bár ebben nem vagyok egészen biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LED világítás a lakásban
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest