Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Először is Boldog és sikerekben gazdag új évet mindenkinek!
Köszönöm a választ!
Ez már fél siker, mert most megkérdezi, hogy olvasásra akarom e megnyitni vagy írásra.
Nekem viszont az kellene, hogy meg se kérdezze csak állítsa be.
ActiveWorkbook.ReadOnly sajnos csak lekérdezhető, pedig jó lenne ha állítható is lenne
Próbáltam a rákérdezést kihagyatni Application.Displayalerts=false-al kihagyatni, de nem vált be.
Próbáltam makrórögzítéssel is felvenni, a válaszadást, de ez sem vált be.Van esetleg ötlet arra, hogyan lehetne ezt megbuherálni?
Szerk: egy másik jellegű kérdés: hogyan lehet lekérdezni, hogy egy adott UserForm "meg van-e nyitva"?
Próbáltam így:
if UserForm1.visible = true then...
(ekkor azonban elindul az adott UserForm Initializálása még ha eddig nem is volt "nyitva")
A UserForm.Show azt hiszem nem lekérdezhető, bár ebben nem vagyok egészen biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bluetooth hangszórók
- HP notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hyundai, Kia topik
- Drum 'n' bass
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest