Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pirit28
csendes tag
Jóó napot az uraknak ,hölgyeknek !
Ismételeten egy nagy kéréssel fordulok,hozzátok.
A kérésem a következő lenne.
Van egy excel táblázatom,amiben különféle adatok vannak.Vannak olyan cellák is amelyek függvény formájában szedik ki egy másik táblázatból az adatokat.
A feladatom az lenne hogy bármely cellát módosítva az adott módosított cella színe megváltozzon, ezzel mutatva hogy a cella tartalma megváltozott. Én 10 színkódra gondoltam pl a világostól a sötétig.Tehát egy cella alapesetben fehér színű,és én azt szeretném,hogyha egy cellát átírnak 2 óra elteltével, akkor ennek a cellának a színe legyen más színű. Mivel annyira nem vagyok otthon a makró Írásában ,ezért kérném azon hozzáértő ember magyarázatát ,segítségét aki tudja erre a választ, hogy hogyan is kell egy ilyen dolgot végrehajtani.
Mindez azért kell, mert ebben a táblázatban az adatokat folyamatosan frissítik ,amiből én láthatnám hogy az egyes cellák változáson mentek keresztül.
Remélem érthetően fogalmaztam ,
!A választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Audeze Maxwell Xbox + ajándék extra kiegészítők
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!