Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
martonx
üzenetére
Kinézete alapján fogtam rá, hogy objektum orientált. Vagyis számomra érthetetlenül túlkomplikált.
Könyvhöz még nem jutottam hozzá, internetről próbáltam beletanulni a VBS programozásba. A legzavarosabb számomra az, hogy meddig VBS és honnan Visual Basic.
Az MS-nek a honlapján folyton összezavarodtak (csak nekem ?
) az információk, az előbb még egyértelműen VBS magyarázat volt előttem, aztán egy óvatlan katintás után már lehet, hogy C#.)
(Ja, elfelejtettem, hogy Commodore 64-en is írtam Basic nyelven programot. Innen gondoltam, hogy csak fog ez menni valahogy.)
Meg arra gondoltam, hogy a makro programokról is illő lenne már egy keveset tudnom, ha egyszer már a PDP-8 TECO macrojában annak idején teljesen otthon voltam.A .hta -hoz jól gondolom, hogy a HTML-en keresztül vezet egy bizonyára göröngyös út ?
(A WEB lap készítésbe is bele kellene már csapni, kezd ciki lenni, lassan már a nagycsoportosok is csinálják az oviban.)Átolvastam már néhány könyvet Java, C, Webvilág) a mostanában elterjedt nyelvekről, sajnos azt tapasztaltam, hogy a Lőcs Gy. Fortran IV, könyvével ellentétben egyik sem egy komplett leírás, hanem vagy az elejéből, vagy a "magasabb" részéből ír le valamennyit.
A Clipper5-öt is rongyosra olvastam, miközben folyamatosan fejlesztettem a programjaimat, de ott is tapasztaltam, hogy nem mindig komplett egy utasítás, fv. leírása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Parfüm topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HP X360 830 G10 2in1 360 fokban kihajtható tablet mód is! i5 1335U 16Gb 256GB
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- DELL 7040 SFF Core i5 6500 //8GB DDR4 //250GB SSD - tetején kis nyomódűs
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4303
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Könyvhöz még nem jutottam hozzá, internetről próbáltam beletanulni a VBS programozásba. A legzavarosabb számomra az, hogy meddig VBS és honnan Visual Basic.
) az információk, az előbb még egyértelműen VBS magyarázat volt előttem, aztán egy óvatlan katintás után már lehet, hogy C#.)