Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Homer
tag
válasz
martonx
üzenetére
Ne haragudj meg, de nem szeretném elárulni pontosan mi a feladat, és szerintem nem is az a fórumozás célja, hogy más oldja meg helyettünk a feladatot. Ezért kérdeztem általánosságban. Így lesz véleményem szerint a legtöbb fórumozó számára hasznos az általad javasolt megoldás is.
Egyébként köszönöm a hsz-edet! A listview-ból való törlés valóban egyszerű megoldás lenne, csak szerintem nem túl elegáns ilyenkor újraépíteni a kollekciót.
Mivel a kollekció elemeire csak az indexükkel lehet hivatkozni, az okozta a gondot, hogy a névsorba rendezett lista indexei összekeveredhetnek az eredeti kollekció indexeihez képest. A megoldást közben én is megtaláltam (pár órás próbálkozással rájöttem), hogy a collection elemeire lehet key-el is hivatkozni. Mivel a key sem visszakereshető programból, (így a listview feltöltésekor sem tudom átadni az adott elem key-jét), a kollekció minden objektumához hozzárendeltem egy-egy key integert. Ezt a key-t átadva a kollekció remove metódusának törölhető a kívánt elem.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs