- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Acer notebook topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
Geller72 #1323 üzenetére
AutoGordianKnot nem tud vele semmit kezdeni?
-
burgatshow
veterán
Valami guru megmondhatná nekem, hogy mkv konténerben található h.264-el kódolt videót hogy az istenbe tudom a vdubmoddal kibányászni szóló aviba, mert folyton azt mondja a betöltésnél, hogy VFW codec required és csak Direct Stream Copy (más nekem nem is kéne) működik. Igen, pontosabban működne, csak amikor rábökök a save gombra, akkor meg fatal error módban kiírja, hogy a videó kódolás nem kompatibilis avikhoz így nem tudom kimenteni.
Gyanítom, hogy a h.264 kavarja be, de olyat meg honnan tudnék szerezni? -
burgatshow
veterán
Hogyan tudom szinkronizálni a képhez a hangot? Kábé 1 másodperces csúszásról lenne szó. Vagy maximum kettő, nem néztem meg halál pontosan.
-
burgatshow
veterán
Hali!
1 Gyors help kéne nekem. Van 1 filmem (avi) és hozzá a szinkronhang (ogg - átlesz alakítva wav-ba mert kicsit hosszabb mint a film). Hogyan tudom a filmről az alaphangot eltávolítani, és a szinkronhangot rányomni? -
burgatshow
veterán
Hogyan tudom azt megcsináni, hogy 1 hangsávot és 1 videót összefűzze 1 másik aviba?? MEgvan a kettő külön csak nem tok rájönni hogyan lehet összefűzni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest