- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThunderBoy
tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne. Virtualdub 1.9.8 x64, Windows 7 Ultimate x64. Már sikerült a videó codeceket berakni alá, viszont a Lame-t nem sikerült alá bereszelnem. Találtam ilyet:
Kitömörítjük a Lame MP3 ACM-et a c:\lame könyvtárba, utána indítunk egy parancssort rendszergazda módban, majd:
1. cd %windir%\SysWOW64
2. rundll32 setupapi.dll,InstallHinfSection DefaultInstall 0 C:\lame\LameACM.infHa kiadom a parancsot, felugrik a másolás ablak, és el is tűnik. Nem ad vissza semmit hogy kész vagy akármi, de több helyen olvastam hogy ezek után működik.
Na, nekem nem. Esetleg valakinek ötlet?
Ui: kipróbáltam a MediaCoder x64-et, jól is működik, de nekem vagdosnom kell mpeg2-et, majd avivá alakítom, eddig ez XP alatt VirtualDub-MPEG2-vel remekül ment, de a w7 codec kezelése egészen más, így szívok most.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest