- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Én a gamestar fórumon voltam a top 1 2004 nyarától egészen a 2016-os megszűnéséig. A végén majdnem 130 ezer kommenttel (128 ezer valamennyi volt). Mit ne mondjak, az konrkátan egy komoly korszak lezárulása volt az életemben.
Később ennek lett utódja, GS fórum néven 22769 kommenttel most is top 1 vagyok(utánam 15400 jön). Igazából ez nem szándékos, csak a többiek írnak keveset
Ezenfelül még az L4-en vagyok 65200-al, (ott a második 22961, a harmadik meg 14866 postos). Ott is keveset írnak a többiekKiváncsiságból most összeadtam, itt ez a 11293-ik postom, bár számomra nincs jelentősége, csak a saját avatar eléréséhez volt lényeges.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Horizon Forbidden West
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest