Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3DMark06 eredmények
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Márton #33537 üzenetére
Nyilván a végtelenségig nem lehet húzni, de nagyon alacsonyan van a noise floor. 30-40 decibelt toltam rajta és még bőven használható volt az anyag. És ami még nagyon jó, hogy gyakorlatilag nem tud peak-elni, "bármilyen" hangos is, amit rögzítesz, vissza tudod húzni iszonyat magasságokból is.
Lehetett volna vagdosni a másfél órás videót, és külön igazítani a szinteket, meg esetleg még zajt is szűrni, de egyrészt ennyi időt nem tudtam volna szánni rá, másrészt meg is tudtam oldani sima compressor-ral és limiter-rel is, hogy ne legyen óriási különbség a jelszintek között.
Két hete egy céges konferencián használtam a Rode Wireless Pro szettet, ezúttal az ATEM Mini Extreme ISO-val. Bekapcsoltam a Gain Assist-et, odaraktam az adókat egy bömbölő hangfal elé 5 centire, és nem tudott kiakadni, torzítani. Szépen megoldotta, hogy a vevő már megfelelő jelet adjon át az ATEM-nek. Le voltam nyűgözve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kés topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest