Hirdetés
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
Itthonról simán eltelkózgatok vele (most is épp, nem nyafogtak még), akkor kocsiba keresek más megoldást.
patomi, rosszabb, ablak még csak-csak lenne, de teteje nem annyira...
MX5 <3
-
vicze
félisten
"nem értik, amit mondok"
Ez csak szimplán gyenge zajszűrés = kiszűri a te hangodat is.Ezért van, értelmes fülesben 4 mikrofon, hogy meg tudja határozni(saccolni), hogy mi az ami a te beszéded és mi a zaj. Amit te írsz, az azt jelenti, hogy kiszűr mindent, és még a frekvencia szűrők sincsenek jól beállítva valószínűleg. Minél több a zaj annál többet és annál érthetetlenebb lesz a te beszéded, mert csak tolja felfelé a szűrést.
QC3020, szóval cVc 8.0 van benne, de ezt be is kell állítani, önmagában nem ér sokat, illetve HW se árt hozzá lásd 4db mic.
-
-NoVa-
veterán
válasz
csanyiadam #3043 üzenetére
Nem az iOS/macOS miatt, úgy általában a tökéletes hangminőség, és a mindenfelé keresztbe párosítgatási nehézségek miatt.
A feleségem Plantronics Blackwire 720-at használ, Windowson USB-vel, mobillal BT-n, az meetingekre eléggé ideális bigyóm zenére nem ajánlom. Próbáltam macen BT-vel is, ment, tette a dolgát. Na ezzel viszont a keretet kicsit felfelé kifeszítettem.
Ha feljebb akarsz lőni hangminőségben, akkor egy vezetékes füles vagy fejhallgató, és egy FiiO BTR3k jó út. Én BTR5-öt használok meetingre, kicsit drágább, de ugyanazt a funkciót látja el. Képes felismerni a mikrofonos vezetékes füleseket is, vagy van benne saját, elég jó mikrofon.
Viszont nagy különbség, hogy a Plantronics mikrofonja a szádnál van, erre optomalizált, és ennek megfelelően nem vesz fel minden háttérzajt, csak a beszédet. A BTR meg úgy általában a kábelmikrofonos fülesek pedig minden zörejből juttatnak bele bőven. Lehet mérlegelni. Pl a Bose QC35 mikrofonja simán bevonja a beszélgetésbe a szomszéd szobában játszó gyerekek hangját is érthetően.
-
-
patomi
őstag
válasz
csanyiadam #3043 üzenetére
A tökéletes hangzásnál már elveszett minden. TWS vonalon.
-
-NoVa-
veterán
válasz
csanyiadam #3041 üzenetére
"Szeretném, ha kompatibilis lenne és tökéletes hangzást adna Windows, Android, MacOS és ios alatt is. Mit tudtok ajánlani a részemre?"
Kompromisszumok elfogadását.
-
csanyiadam
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy BT fülhallgatót venni, amelyet főleg Zoom, Skype, Messenger és Skype hívásokhoz szeretnék használni mobiltelefonnal és laptoppal is egyaránt. Szeretném, ha kompatibilis lenne és tökéletes hangzást adna Windows, Android, MacOS és ios alatt is. Mit tudtok ajánlani a részemre? Én a Huawei Freebuds 3 eszközt néztem ki, de olvastam, hogy Windows alatt nem tökéletes a hangzás, ha a mikrofon is be van kapcsolva. A keret kb. 50eFt lenne. Segítségeteket előre is köszönöm szépen.
Ádám
-
fpatrik17
senior tag
Tyűűűha, asszem eljött az én időm is, hogy TWS-t vegyek...
Mit szóltok, valaki esetleg behúzott már belőle?
-
-
gamegod
senior tag
egy darabig követtem a csopit most kicsit lemaradt.
Még mindig az Edifire X3 a bestbuy? alin szalitással 6900ra jön ki jelenleg :)
Mert akkor zsákolom is , köszi a választ -
erikke17
őstag
Sziasztok
Szeretnék egy egyszerűbb fülest melóba. Xiaomiban gondolkodom van már vezetékes fülesem tőlük meg vagyok elégedve.
Erről az "új" GT1 XR-ől valami vélemény? Vagy másik GT1 vagy inkább GT2?
Egyszerű 320-as MP3 zenéket hallgatok egy Xiaomi Mi Note 10-hez lenne csatlakozva
Előre is köszönöm. -
mgy
senior tag
Srácok, hogyan működik a zajszűrés?
Eddig valahogy abban éltem, hogy az az én oldalamon "segít", tehát a körülöttem lévő környezeti zajokat "nem engedi" a fülembe.
Azt vettem észre, ha itthonról telefonálok, akkor minden ok. Ha a saját kocsimmal megyek (eléggé fúj benne a szél), akkor alig hallanak, pontosabban alig értik, amit mondok. Ma reggel próbáltam egy halkabb autót is, ott sem volt tökéletes.
Tehát ez a szűrés megy kifelé irányban is? Alakít valamit a hangomon a füles? -
patomi
őstag
Edifier TWS NB2 leírás, teszt a linken. Head-Fi oldalon szép átfogó teszt olvasható. Nem is fárasztok senkit a irományommal, csak beteszek pár képet, mert nekem fehér (tojáshéj) szinben van.
Illetve, végen pár saját gondolatot hozzá fűzők.
Mint látható nagyon igényes csomagolásban érkezik. Kicsit túlzás is szerintem. Amúgy a bölcső és a füles full műanyag.
Youtube videókban eddig ennek van a legkissebb késleltetése, azok közül amikkel eddig találkoztam. Szinte észrevehetetlen android alatt. IOS-on egy lehelettel több de bőven jó.
Rettentő bejáratás igényes, 30+ óra van benne és még szerintem változni fog a hangja. Eddig sok illesztékkel probaltam, de végül tegnap este újra a gyárit tettem vissza. (Sajna amim van mind nagyobb picit és nem megy vissza velük a tokba) Ezzel is szépen szól mostmár.
Zajos műhelyben telefonálás is ment vele, hallottak a másik végén jól. Bár a zaj is át megy kicsit. -
vicze
félisten
De tudja, és fix mennyiséget tud tárolni.
Általánosan 4-10 párosított eszközt jegyeznek meg utána rotálás legrégebbi kiesik. BT egy AES titkosított adatfolyam alapból, több kulcs cserével, semmilyen kód sugárzás nincs hanem csak MAC és publikus kulcsok.
Ha nincs egy eszköz a párosított eszközök listájában akkor újra kell párosítani. -
blueye
veterán
-
tucsok.
senior tag
Edifier x3 hoz tudtok védő tokot? Aliról jó lenne, én nem találok. Linket megköszönném.
-
blueye
veterán
válasz
Zoleee83 #3018 üzenetére
"ahogy észre vettem, nem nagyon szeretik az eszközök ha több helyen is fel van ismertetve a füles" - pedig ennek nem kene befolyasolni a masik eszkozhoz valo kapcsolodasat, mivel o mindig ugyanugy kapcsolodik, akarhany eszkoz fele ugyanazt a csatlakozashoz szukseges kodot sugarozza.
Nem is tudja hogy hany eszkozzel talalkozott mar -
Zoleee83
addikt
Köszi!
Sok jót olvastam róla, és mindenképp kellett valami a Truedot mellé, mert ahogy észre vettem, nem nagyon szeretik az eszközök ha több helyen is fel van ismertetve a füles, nehezebben csatlakozik. Ma pl. 30 percet játszottam a Dot-tal mire a céges elkezdte stereoban hajtani, előtte telóról, meg másik laptopról ment.. Ugyan ez volt a Blitzwolffal is, ha 1-2 eszköznél többhöz volt hozzárendelve (úgy is hogy nyilván csak egy helyen volt aktív a BT) nehezebben csatlakozott. Így lesz 1 ehhez, 1 meg ahhoz.
Bízom benne hogy nem lesz brutális mélye , mert akkor hamar hirdetésre kerül. -
mikusz87
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok olyan bluetooth fülhallgatót javasolni, amit telefonálásra és zenehallgatásra egyaránt jól lehet használni? Úgy 30 ezer Ft-ot szánnánk rá. Feleségem nagyon szeretne egyet, de eddig azt olvastam, hogy telefonáláshoz egyik sem túl jó.
Köszönöm előre is a segítséget! -
Zoleee83
addikt
Na meg is rendeltem Spanyol raktárból 20.99 + 5.26 4PXES_GLSEU-val.
Ugye nem kell tennem semmit, pl. postára menni, stb, hanem majd a GLS hozza pár napon belül? -
-
blueye
veterán
EDIFIER TWSNB2
Hogy tetszik nektek? -
Attipatti
tag
Sziasztok,
vásárlás előtt állok. Spunky beat vagy edifier x3?
Én is használnám win10 hez is konferenciázni és zenét hallgatni. Enyhén v hangzást szeretnék.
Egymáshoz képest mik az előnyök hátrányok? Ha jól látom az edifiernek tovább birja az akksija.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% számla! HP Z4 G4 workstation! I9-7900X / RTX A4500 20GB / 64GB DDR4 / 512SSD SSD!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- 27% számla! Dell Precision 3591 üzleti Laptop! Ultra 7 155H / RTX 1000 ADA / 16GB DDR5
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest