- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Micro Four Thirds
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
A hozzá kapcsolódó applikációban be lehet állítani azt is.
Akár különböző beállítási/vezérlő funkciókat lehet beállítani mindkét fülhallgatóra külön-külön.
Pl. nálam most így:
Jobb fülhallgató: 1 kopp - hangerő fel, két kopp - hangerő le, bejövő hívás felvétele ugyancsak két kopp
Bal fülhallgató: 1 koppal váltogatok az ANC és ambient aware módok között (és ezek kikapcsolása), 2 kopp - voice trough mód.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Breki
veterán
Én tudok korábban ajánlottam is itt.
Anker Soundcore Sport X10 TWS fülhallgató,
Pl itt.
[link]
Én igazából nem is értem, hogy a többség miért Anker Soundcore Liberty 4 NC-t vesz és másik fajtát nem nagyon.
Viszont hangban nincs összehasonlítási alapom. Nekem a Soundcore Sport hangja Spotify-al és lossless audio anyagokkal nagyon bejött.
Ilyeneket amiket a másikról írtál egyáltalán nem tapasztaltam. A technikának amiről írtam részletesen korábban hála atom stabilan áll a fülben még egyszer se esett ki, nincs is esélye rá, pont amiatt az úgymond jobbnak számító 1MORE EVO? fülesek a szekrényen állnak, mivel ott félek, hogy kint kiesik menet közben.
Itt a használatáról beállításairól egy rövid videó.
[link]
Azt, hogy most, hol és mennyiért kapható nem tudom, én külföldről rendeltem, sokkal olcsóbban.
Magyarországon 38 ezer
[link]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Zoleee83
addikt
Akkor ez kapufa, nem rizikózom meg, pedig pont most váltott 21$-ra a spanyol raktár
.
Haylou GT1 Plus, Soundpeats TrueFree2 ami még fennmaradt a listán.
Fontos a win kapcsolat, cégesen egész nap ezt hallgatnám + a bármelyik oldal single-ben is.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Skynet258
veterán
Ez spanyol Edifier X3 ugye? (Ja hülye vagyok, látom a képről is...
) Én is ugyanezt rendeltem, ugyanígy jött az Ali-s üzenet, hogy menjek a postára.
Ne menj sehova, pár napon belül érkezik GLS futárral... GLS nyomkövetője nekem végig frankón mutatta merre jár, amikor a magyar elosztót írta utána másnap jött emlékeim szerint.
Mondjuk mit keres a belgáknál azt nem tudom, nekem pl. Németországon át jött.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
Jogos.
Köszi!
Köszi! Ránézek erre is.
Más: kinéztem az alábbi 2 fülest:
Vélemény pro és kontra ezek mellett? Esetleg más minőségi alternatívák min. cseppállósággal edzés miatt? Leginkább elektronikus zenéket hallgatok, így (nem doboz hangú) a mély kiemelt fülesek jöttek eddig be. Iphone-nal lenne használva, így az AAC codec is kellene, hogy legyen benne.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
vicze
félisten
Igen pont ezekről beszélek, mint írtam rengeteg másoló ált rá. Hihetetlen módon pont ugyanolyan mint, mert ugyanazt másolják.
Lehet hogy neked újdonság, hogy a W1 funkcionalitást lemásolták, de már az első generációnál megtörtént évekkel ezelőtt.
ANC-t meg hiába kapcsolgatod, az nincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Nem kell lesajnálni a régi routereket de tény hogy haladni kell a korral és igényekkel.
Nekem egy 10 éve működő TP-Link TL-WR741ND volt még két hete.
Igaz csak 2 telefon amik csak alkalmanként és még ritkábban egy noti ami zenehallgatáskor lógott a wifin.Lecseréltem mert úgy gondoltam bőven kiszolgálta már a pénzét egy Asus RT-AC57U v2-re.
Jövő héten ha minden igaz végre kezemben lesz a Haylou GT1 Plus.
2020.06.13. 9:59 Európa+ csomag érkeztetése, Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
Melóhelyre vettem de tesztelem majd itthon is a hálózat közelében.
5Ghz egyelőre tiltva a routeren, csatornák is auto-n. -
FoLey-v
addikt
Hát nálam volt tervben az Enacfire F1 vétel a maga 208 órás üzemidővel csábító is volt meg hogy tapasztalat iránt is. De ahogy megláttam az amazonnál levő szállítási költséget ami kuponnal is 30k-ba kerül,hát inkább hagytam a fenébe,ennyiért már lypertek tevi-t vennék.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest