Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Nem azért hogy kekeckedjek. Csak ugye ha nekem nincs felhasználási tapasztalatom akkor is szeretek úgy vásárlási tanácsot kérni, hogy mögé lássak. Amúgy valószínűleg tényleg jó lesz ez nekem, szimpatikus is a méret, súly.
Egy dolog kellene még, állvány. Ott is hasonló megfontolt ár-érték arányú döntés kellene. Addig ár-érték arányú, hogy ne veszélyeztesse a rá tett eszközök épségét, dehát a kíni ropi vastagságút eleve kilőttem viszont furta lenne egy 45 ezres vaku alá venni 70 ezerért állványtAmúgy nagyon köszönöm a vesződést, ez nekem most baromi nagy segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Gyúrósok ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged