Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
anstalt
csendes tag
sziasztok,
végigolvastam a korábbi hozzászólásokat és nem találtam a kérdésemre választ, ezért kérdezek:
a budapesti 13. kerületben van egy újonnan bekötött gigabytes Vodafone előfizetésünk, a ház koaxos, voltam a pincében a szerelővel. kaptunk egy szép szürke Arris Touchstone TG3442DE boxot, amit egészen tegnapig nem tudtam modem (bridge) módba tenni, hiába akartam a saját routerünket (Asus RT-AC86U) használni. az AT box nem túl penge, ha a wifis hálózatról van szó... otthoni munka miatt 2 laptop, 4 telefon és akkor nem számolom a tévét, tabletet, mosógépet...
tegnap a 1270-nel sikerült eljutni oda, hogy távolról modem módba tették az AT boxot: először át kell raknia a készüléket IP4 módba, majd kapnia kell egy spéci konfig fájlt, hogy csak modemként működjön. ez két telefonból meg tudtuk oldani, negyed óra múlva mögé tudtam tenni a saját routert, minden szép.
viszont arról nem találok semmilyen adatot, hogy mit kell megadnom a router WAN oldalán. ha simán automatic módban hagyom, akkor egy idő után megszakad a net a wifis eszközökön, wifi kapcsolat van, de net nincs. egy gyors átállítás staticra és vissza automaticra megoldja, de nem véglegesen:
amit szeretnék elérni: AT box modemként --> Asus router --> stabil és használható wifis lefedettség.
köszönöm szépen a segítséget előre is,
Szabolcs
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest