- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
pogi1
tag
válasz
szabogabor10 #96799 üzenetére
-
-
merqree
őstag
Tegnap lemondtam az összes előgizetést, ma kaptam egy kérdőívet a vevői elégedettségemről
-
pogi1
tag
válasz
szabogabor10 #96789 üzenetére
Szia!A sárga gomb és a 3 számu gomb egyidejű megnyomásásra a gyerekoldal jön be.Ennek ellenére kéne hogy működjön a Bluetoth keresése?
-
Bobby G.
senior tag
Na, végre meghozták a TV-t. Nyilván nem volt otthon senki, és hiába kértem előtte SMS értesítést semmit nem kaptam. Csak csörgött, hogy itt áll az ajtó előtt és nincs otthon senki.
Mondom, hozza már vissza olyankor amikor otthon vagyunk, mert ez így nem pálya. Erre közli, hogy az feláras, és inkább beviszi a postára. De nem arra, ami közelebb van, hanem egy másikra.
-
Sanya
nagyúr
válasz
RudiLicenc #96794 üzenetére
sok felhasználó, sok vodafon set-top box a régiónkban
-
-
Sanya
nagyúr
válasz
RudiLicenc #96788 üzenetére
most esténként nálam is eléggé karcsú az 500-as. 200 alig van.
-
Bobby G.
senior tag
válasz
szabogabor10 #96791 üzenetére
10 éves Samu. kb. 1 perc után meguntam. Majd este próbálom még.
-
-
Bobby G.
senior tag
válasz
szabogabor10 #96789 üzenetére
Köszi! Sajnos nem tudja végigvinni, lehet túl öreg hozzá a TV. Na, majd az új, ha megérkezik végre.
-
Büszkén jelentem, hogy nálam jelentősen* javult az esti sávszélesség az elmúlt 1 hétben.
Mostani mérések (500-as net):Speedtest.net: 19 ms - 356.29 Mbps - 22.79 Mbps
Szelessav.net: 12,6 ms - 297.22 Mbps - 22,81 Mbps*Eddig soha nem volt ennyi 22 órakor. Soha. Az eddigi 100-200 Mbps közti letöltéshez képest a stabil 300 Mbps jelentős javulás számomra
-
Bobby G.
senior tag
A VTV távirányítóját lehet programozni, hogy vezérelje a TV-t is? Azt látom, hogy a gomb rajta van a váltásra, de nem találtam megoldást a tanításra.
-
tomp
félisten
-
tomp
félisten
Fél óra alatt kaptam ügyintézőt.
Az sms-ben valótlan infó szerepelt. Nem zárták le a hibajelentést. Most is folyamatban van. Hétfő délelőtt jön a 7. technikus... -
-
kezo0
addikt
Cisco boxon a 94. programhelyen megjelent a hétfőn induló Pesti TV intrója. Mit mondjak, nagyon hiányzott...
-
dareee
tag
válasz
kabelmania27 #96760 üzenetére
hali, ja tényleg a csatornát lehet át kéne rakni.
amúgy nem kell csatorna program, tud ilyet a modemem is? (automatikusan a 11-es csatornára osztott engem, amit sokan használnak, valszeg ez volt a gond) [link]ezek az értékek kellenek? [link] feltöltés: [link]
elég új ez az egész router, wifi 5G pl kell nekem?
-
bigdady
nagyúr
válasz
bigdady #96710 üzenetére
Sikerült lefuttatnom egy diagnostot a connect box modemben azt irja túl van melegedve. Újraindítás ezért oldja meg aztán pár nap múlva újra. Egy éves a modem bridgeben és ugyanott van ahol eddig... bedöglött? Kérhetek újat?
logban ezt látom:
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Valaki? -
merqree
őstag
Igen, levezették hogyan jött ki.
HIBAELHÁRÍTÁSRÓL VALÓ ÉRTESÍTÉS KÉSEDELME
Érintett termék: Kábeltelevízió
Eszr. szerint rendelkezésre álló időtartam: elhárítástól számított 24 óra
Értesítés határidejének időpontja: 2020.08.30
Értesítés tényleges időpontja: 2020.08.31A kötbér számításának módja:
Az értesítésre nyitva álló határidő eredménytelen elteltétől minden megkezdett késedelmes nap után az értesítés megtörténtéig a vetítési alap kétszerese.(a) Késedelmes napok száma: 1 nap
(b) Vetítési alap: hibabejelentés hónapjára vonatkozó havi előfizetési díj összege alapján egy napra vetített összeg: 3300 Ft / 31 nap = 106.45 Ft/nap
(c) Szorzó: 2A kötbér összege = (a) * (b) * (c) = 1 nap * 106.45 Ft/nap * 2 = 213 Ft
HIBAELHÁRÍTÁS KÉSEDELME
Érintett termék: Kábeltelevízió
Eszr. szerint rendelkezésre álló időtartam: bejelentéstől számított 72 óra
Hiba bejelentésének időpontja: 2020.05.25
Hiba elhárításának tényleges időpontja: 2020.08.29A kötbér számításának módja:
A hiba kijavítására nyitva álló határidő eredménytelen elteltétől minden megkezdett késedelmes nap után a hiba elhárításáig a hiba minősítésétől függően a vetítési alap négyszerese vagy nyolcszorosa.Hiba minősítése: a hiba következtében az előfizetői szolgáltatást csak az előfizetői szerződés szerinti minőség romlásával, vagy mennyiség csökkenésével lehetett igénybe venni
(a) Késedelmes napok száma: 93 nap
(b) Vetítési alap: hibabejelentés hónapjára vonatkozó havi előfizetési díj összege alapján egy napra vetített összeg: 3300 Ft / 31 nap = 106.45 Ft/nap
(c) Szorzó: 4A kötbér összege = (a) * (b) * (c) = 93 nap * 106.45 Ft/nap * 4 = 39600 Ft
-
merqree
őstag
Most kaptam emailt a Vodafone-tól: 39.600.- forint kötbérre vagyok jogosult a 2020 május 25 és 2020 augusztus 28 közötti időszakra.
-
F-ECT$
titán
válasz
sacaboy #96766 üzenetére
Ezzel nem lehet elmenni az NMHH-hoz?
A fogyasztóvédelmi szabályozás írja elő, hogy a szolgáltatónak „ésszerű időn belül” fogadnia kell a hívást és kapcsolnia kell az ügyintézőt, de a fogyasztóvédelmi törvény sem tartalmaz konkrét határidőt. (Panasszal azért lehet élni az NMHH-nál, évi pár 10 ilyet kapnak csak, tehát még az is lehet, hogy kivizsgálják.)
-
sacaboy
tag
válasz
#72445440 #96765 üzenetére
Hurrá, akkor nem lesz vodabox a Horizon helyett.
Mondjuk el sem érhető a telefonos üfsz, tegnap este egy hibabejelentés miatt próbálkoztam. 25 perc zene után feladtam. És a nap minden órájában az összes ügyintézőjük foglalt.
Lehet akkor növelni kellene az ügyintézők számát?! Ezzel nem lehet elmenni az NMHH-hoz? Hogy elérhetetlen az üfsz általában?
Remélem hamarosan húzza a T az optikát és akkor bye bye vodafone. Egyébként az valóban furcsa, hogy amig UPC volt, nem volt hba, most már nálam is naponta újraindulgat többször a modem. Lehet véletlen egybeesés, de akkor is furcsa. Az üfsz meg elérhetetlen. -
sacaboy
tag
Sziasztok!
Jelenleg 1 horizon box és 2 medikártya van az előfizetéshez. Ha lecseréltetem a Horizon boxot voda tv-re be tudok még utána lépni a horizon go-ba? Tudom használni? -
kabelmania27
félisten
válasz
hodostamas #96761 üzenetére
Számlával kapcsolatban 1270-es számon vagy az összefoglalóban linkelt elérhetőségeken tudsz érdeklődni.
-
LouiS22
veterán
válasz
hodostamas #96761 üzenetére
Ne aggódj, nincs ingyen. Meg fogod kapni a számlát
-
hodostamas
addikt
Aki nemrég lett Vodás, az első számla mikor jelent meg? Aug 5-től él a szolgáltatás, de még mindig nincs elérhető számla. Nem zavar hogy ingyen van, de ennek mindig rossz vége van
-
kabelmania27
félisten
-
zolee001
őstag
válasz
anglergab #96758 üzenetére
Köszi a technikai infót :-)
Félreérted a hozzászólásomat,a user rendel egy csomagot,net,tv,telefon majd mindezt a szolgáltató költséghatékonyan az interneten (amit ugye a user fizet) bonyolitja le
és még sir a szájuk valamint ahogyan a fenti poszter kinszevedései is mutatják ráadásul xarul -
anglergab
addikt
válasz
zolee001 #96746 üzenetére
Az IPTV, VoIP, Wi-Free külön sávszélességen mennek, nem az előfizetett nettől veszik el a végponton.
Persze ettől más pontokon együtt utaznak, ugyanazt a sávszélességet használják mint a többi IP forgalom, de eltérő prioritásokkal. Pl. IPTV magas prioritású, Wi-Free alacsony. -
ztsoft
őstag
válasz
zolee001 #96755 üzenetére
Én most jutottam el arra a szintre, hogy lemondtam a TV előfizetést (szintén a reklámok miatt).
Már egy ideje (~2 éve) csak olyan csatornát néztem, ami reklám mentes volt, jó is volt pár hónapig. De, mikor már 100-adszor adják ugyan azt a műsort, sőt, naponta többször ismételve, feltettem a kérdést. Megér ennyit ez a pár csatorna? Nos, a válasz fentebb olvasható.
-
Bridgeman
csendes tag
Sziasztok!
Lassan le fog járni az 1 éves hűségem.(Tv Premium,Internet 150,eszközök: Ubee modem, Pace HD box).Teljesen elégedett vagyok a szolgáltatással,ügyfélmegtartó csomagot fogok kérni.
Mi az esélye annak,hogy a meglévő eszközeimet le akarják majd cserélni?(Nem szeretnék újat,mert ami most van hibátlanul működik.) -
dareee
tag
Most kötötték be az 1 gigabites netet, kaptam új vodafone lógós routert, 55 nm a lakás és a lakás másik pontján 5 percenként ledob a wifi, tvnél zavaró, amikor 5 percenként írja az üzenetet, de a netflix és youtube nem szakadozik ez miatt. A jel erősség majdnem maximum, valamit a routeren állítgatni kéne? Régi upc connect boxal sose volt ilyen gond
-
LouiS22
veterán
válasz
zolee001 #96746 üzenetére
Az illegális része az, ahogyan és akitől igénybe veszed a "világ tévécsatornáját". Az országban maradva: nemigen tudok olyan országos lefedettségű magyar kereskedelmi csatornáról, akik legálisan olyan szolgáltatást üzemeltetnének, amivel te saját eszközzel, saját rendszeredben IP alapon hozzáférhetsz a streamjeikhez, azt saját rendszerbe pakolhatod egy .m3u-ból.
-
zolee001
őstag
válasz
szabogabor10 #96745 üzenetére
Persze,minden vágyam reklámdöpingért fizetni bárkinek is
Ha a szolgáltató szopat (az általad fizetett neten kapod a tv-t+telefont) akkor kit érdekel?
Hozzáteszem,nem vagyok hajlandó 10 percenként zsidó gyógyszerszarokat bámulni igy nem hinném hogy sok kárt okozok
(Hozzátenném,nem török be senkinek a rendszerébe,nem kötöm át a szomszéd kábelét ami illegális szolgáltatás igénybevétele a néven fut) -
-
zolee001
őstag
-
tomp
félisten
Kedves Ügyfelünk! Az ön àltal bejelentett, Vodafone Otthoni szolgàltatàsàra vonatkozò hiba elhàrìtàsàhoz helyszìni kiszàllàs szükséges. Idöpont egyeztetés miatt nem sikerült önnel a kapcsolatot felvenni és a hiba elhàrìtàsa az ön közremüködése nélkül nem valòsìthatò meg, ezért hibabejelentését lezàrjuk. Ha a probléma tovàbbra is fennàll, kérjük, annak elhàrìtàsa érdekében hìvja a 1270-es telefonszàmot. Üdvözlettel: Vodafone
Ezt az SMS-t kaptam nemrég. Nem sikerült felvenni a kapcsolatot velem? Esetleg ha hívtak volna... Az én közreműködésem nélkül nem valósítható meg? Ki is fogadta 6x a technikusokat? A pofám leszakad...
Holnap este felhívom őket és elbeszélgetek velük... -
-
gduck
addikt
válasz
szabogabor10 #96729 üzenetére
Kép megy, közvetítési hang nincs! Olyan mint Gallaxhar élettörténete
Na de a visszajátszás jelenleg egy vicc! Éppen futó műsort (ami már legalább 2 órája tart) NEM tudok elölről elkezdeni!!!
Most értem haza, a Tourt szerettem volna nézni:
1. Műsorújságból NEM lehet előlről kezdeni! 11 éves PHILIPS tudja!
2. Ha a csatornára váltok és újrakezdem, akkor 2 órát teker csak vissza! 11 éves PHILIPS-en tökéletesen működik!
3. Ha elindítom a rögzítést és így elindítom a felvett műsor lejátszását (gondoltam kitolok vele, majd így elkezdi az elejéről). Szintén 2 órával előbbről kezdi, nem az elejéről. VICC: az index képek nincsenek szinkronban a műsorral, mert az viszont az elejéről indul
Pl. az adás 89 hátralévő kilométert mutat, a kis kép meg 145-öt. 11 éves PHILIPS-en tökéletesen működik!
Ez a hiba, csak akkor jön elő, ha akkor kezdeném el a műsor visszanézését, amikor még nem fejeződött be és a már eltelt műsoridő több mint 2 óra!
-
MiZo1990
aktív tag
válasz
Miska0330 #96732 üzenetére
Szerintem a költöztetésnek is van egy időkerete, ahogy az új bekötésnek.
Ez az ÁSZF-ben tuti benne van.
Ha 30 nap akkor a 08. 21-én kért költöztetés 09. 23-án történő végrehajtása szerződésszegés.
Ha 30 munkanap, akkor 10. 02-ig tudják húzni a dolgot. Ebben az esetben lehet tudsz kötbért kérni, főleg ilyen "nincs eszköz" indokra. -
Bobby G.
senior tag
válasz
szabogabor10 #96729 üzenetére
A kép megáll néhány másodpercre, a hang pedig szaggatott.
-
Miska0330
tag
válasz
LouiS22 #96731 üzenetére
Igen valószínűleg munkalap hiányában nemt tudnak.
Csak tényleg mi garantálja, hogy Szeptember 23 .-án kijönnek? Ezek nem normálisak. Márciusig van hűségem. Le sem tudom mondani. Csak teljesen elkeseredtem mert távmunka miatt is kellene a net. Eddig mobilnettel csináltam de az sem olcsó. Tényleg nincs aki dolgozzon. Arra bezzeg büszkék, hogy a pályakezdő bölcsészek körében a Vodafone a legnépszerűbb. Hurrá. -
LouiS22
veterán
válasz
Miska0330 #96730 üzenetére
az NMHH-nak jelezheted az esetet.
Munkalap nélkül (ráadásul eszköz hiányában) nem fogja senki bekötni, pláne nem "fusiban".
Azt nem tudom, hogy Isaszegen van-e másik elérhető szolgáltató, de igen, én erősen elgondolkodnék a váltáson. Fusd végig az ÁSZF-et, hogy ez a bénázás kimeríti-e a szolgáltató oldaláról a szerződésszegést. Ha igen, következmény nélkül dobbanthatsz.
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Nem tudtok valakit technikust, aki kijönne Isaszegre bekötni a netemet?
Augusztus 21. -én kértem a költöztetést. Augusztus 29. -re kaptam időpontot a bekötésre.
29 .-én nem jöttek ki mert nem ment át a munkalap a technikusoknak.
Szeptember 9.-re vagyis a mai napra kaptam új időpontot.Eljöttem munkahelyről hamarabb. Erre 14:00 -kor hívnak, hogy nincs anyag a raktárban, és csak 23 .-án tudnának kijönni új időponttal. Ezek után kinek higgyek? Ki fog valaki jönni bekötni a netemet? Kinek szóljak?
-
-
anglergab
addikt
válasz
szabogabor10 #96726 üzenetére
Ez így igaz.
Ez alapján a háttértárolós szerverek, vagy SAN sávszélessége (hálózati vagy merevlemezek) lehet a szűk keresztmetszet. -
Bobby G.
senior tag
válasz
szabogabor10 #96726 üzenetére
Én pont fordítva tapasztalom. Élő adás, főleg a HD eléggé szaggat estefelé. Visszanézve rendben van.
-
-
anglergab
addikt
Nálam is gyakran akadoznak Műsorvisszanézőn műsorok a box-on.
A DVB-C, DOCSIS jelszintek, SNR jó, sebesség 100-500 Mbps a napszak függvényében, ping, jitter jó, Youtube a box-on soha nem akadt meg ugyanakkor (ezzel a kábelezési probléma kizárható).
Azaz valószínűleg tényleg szerver oldalon van valami probléma, leginkább csúcsidőben. -
gduck
addikt
válasz
szabogabor10 #96723 üzenetére
boxon meg szépen mennek a live stream-ekEuroSport1 HD - Tour de France: délután visszanézve nézhető, estefelé visszanézve állandóan akadozik. NET sebesség rendben. ERGO: boxon visszanézve is gond van, valószínűleg nem bírják a szerverek...
-
-
mackosajt
addikt
válasz
mackosajt #96557 üzenetére
Tegnap remélhetőleg pont került az ügy végére.
Jött a technikus, aki látta is a logban, hogy 40+ alkalommal történt restart az elmúlt pár napban, így az öreg Hitron helyett egy CB-t hagyott itt.
Még szoknom kell.
Eddig jó.Mondjuk azt ő furcsallotta a leginkább, hogy miért úgy adta meg a Vodafone, hogy reggel 8 és 12 között jön, mikor 11.30 neki a kezdés. Ennek megfelelően 11.30-kor ért is ide.
Illetve sajnos ő is azt látja, hallja, hogy sok a panasz az ugyfelszolgalatot illetően.Egyébként kifejezetten rendes volt, mert mint kiderult, valaha néhai édesapám tanította (a név és cím már gyanús volt neki).
Ők valahogy úgy tudják, a voda elsősorban a német piacot akarta megszerezni, de kapcsolt értékesítés mellett kapta meg a magyart is. Amolyan púpként. És bentről kicsit úgy látják, hogy ahhoz merten is áll a voda az egészhez. Fejlesztés kellene, de még a működtetés is a spórolásrol szól.
-
-
-
-
Bobby G.
senior tag
válasz
HellGreg #96690 üzenetére
Hát nekem sem hozták meg ma.
Csak tudnám, hogy ha nem tudják biztosítani az időben kiszállítást, akkor mi a túróért kell kiválasztani a szállítás napját megrendeléskor? Írják azt, hogy szállítás 2-3 héten belül, aztán ha átadják a futárszolgálatnak akkor küldjék el a nyomkövetés számát. De ha konkrét napot kérek, akkor az biztosan nem véletlenül adom meg. Most elpocsékoltam egy nap szabit az így is kevésből ami megmaradt...
-
Meister
csendes tag
Kinek mi a tapasztalata iPadon a Vodafone TV App-pal? Nekem 1 perc után megáll a stream mind UPC vezetékes hálózaton, mind más szolgáltatónál.
Horizon Go-t sajnos ígérete ellenére elvette a cég, ezügyben NMHH-zom még egy kört. -
bigdady
nagyúr
válasz
#72445440 #96708 üzenetére
Csak ha újraindul akkor megjavul. És arra nincs idő hogy úgy hagyjam lefagyva napokig amíg kiérnek sajnos.
Egsebkent ha felmondom a netet akkor marad a tv elofozetes havi díjam vajon? Telefont is vihetik az csak ajándékba kaptam mert úgy olcsóbb volt egyben. Hűség régen nincs. Tavaly hívtak hogy emelni akarnak mondtam max egyoldalúan ha akarnak azt mondtak jó akkor maradhat..
-
inf3rno
nagyúr
válasz
siminhu #96700 üzenetére
Belenéztem én is a logokba, nekem is ugyanez van, valszeg emiatt indul újra sűrűn a CB.
08-09-2020 14:10:29 critical Ranging Request Retries exhausted;CM-MAC=...CMTS-MAC=...;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
08-09-2020 14:10:28 critical No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=...;CMTS-MAC=...;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;Nem tudom mennyire függ össze a forgalommal. Múlt héten pl hét közben egyáltalán nem volt gond csak hétvégén. Éjszaka sem jellemző, hogy nagyon szakadna. Én inkább az időjárásra tippelnék. Mintha a meleget nem bírná valami a rendszerben és 25 fok környékén elkezdene szakadozni. Lehet, hogy a forgalom is hozzájárul, hogy valami túlmelegszik, ha olyan alkatrészről van szó.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest