- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
válasz
taki01 #99606 üzenetére
sziasztok,
na igy rákeresve a kábelekre, valóban nem CAT (UTP) kábelről van szó természetesen, hanem koaxról. És valóban, RG6-os kábel fut nálam bent a lakásban (arra rá van irva)
elnézést a félrebeszélésértSzerintem ezt már egyszer letisztáztam magamban 3 hete amikor ezzel az mizériával elkezdtem foglalkozni,de valahogyan beakadt ez a CAT kábel téma.
-
cocka
veterán
válasz
taki01 #98786 üzenetére
Köszi.
Akkor szerintem is optikai lesz, mert előtte ez nem volt trékom terület. Pontosabban mivel már régóta jelen volt a másik kettő: UPC és Digi, így lényegében a kutya se vette igénybe a régi 30/5-ös csomagjukat, ami ráadásul drága is volt. Aztán matattak valamit a ház előtti aknában, utána meg már dobozka is van a lépcsőházban, tehát lehet hogy tényleg kizárólag optika van.
Hozzáteszem, csak hogy ON is legyen, hogy ez a matatás vagy 3 hónapos fennakadást okozott a UPC netben is. Folyton elment meg hasonlók. Mióta abbahagyták a matatást, azóta ugyanúgy jó a UPC net is.
-
kabelmania27
félisten
válasz
taki01 #89076 üzenetére
Analóg lekapcsolással kellene kezdeni így nagyvárosi területeken kellene új letöltési csatornákat felkapcsolni, viszont a dvb-c szerintem nem egyszerű téma, aki médiacardot használ nem szeretne boxot használni ezért szvsz ha kötelező lesz vagy nem fogják megtartani a tv előfizetést (egybetűs koax területen van akinél nincs iptv előfizetés) vagy ha elérhető másik dvb-c szolgáltató átviszi a tévé előfizetést vagy az egészet.
Nehéz kérdés ez, nincs két egyforma előfizető, van akinek a letöltési sebesség fontos van aki megtartaná az analógot mert elég 120Mbit, van akinek a feltöltés fontosabb mint a letöltés, van aki több hd csatornát szeretne.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Rap, Hip-hop 90'
- További aktív témák...
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest