Hirdetés

Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz essexboy #1010 üzenetére

    - napi 5 up ingyenes. ez 2-3 hirdetésnél ugyanaz, mint eddig (illetve nem teljesen, mert lehet egy hirdetést is 5-ször upolni, ennyivel több). akinek 10 hirdetése van, az bizony nem tud mindent ész nélkül upolni. szerintünk ugyanis 10 hirdetés nem tipikus, nem alkalmi hirdetéses tempó, hanem nepperkedés. mindegy, hogy üzletszerűen vagy egyszerűen csak egy csencselős emberről van szó, de az. nem volna jó irány, ha ezt az 5-ös limitet felemelnénk 10-15-re, mert ezzel azoknak kedveznénk, akik seftelnek ezerrel.

    Válaszom van rá, nem akarok hangulatot kelteni, de önmagában ellentmondásos az egész. Az új apró oldal PONT azért lett ilyen, hogy végre levehessétek a sápot azoktól, akik üzletelnek itt. Nem vagyunk nepperek, ezt kikérem magamnak, sok más eladóval egyetemben. Menjetek le az ecserire, stb. ott vannak a nepperek, de minket NE keverjetek össze velük. Mi rendes kereskedők vagyunk, és ti is azok vagytok, akik PÉNZÉRT áruljátok a terméketeket, az új APRÓT és az extra szolgáltatásait, mert a korábbi üzletszerű hirdetőknek nyújtott szolgáltatások nem működtek, és nem hoztak nektek pénzt. Részt akartok a hasznunkból. Lehet itt már fizetni, ami nem is baj, ha kapunk érte valamit, és hamarabb vagy többet adunk el.

    DE könyörgöm, ezt a nepperes dumát nem kellene nyomni, mert vérlázító, és saját magatokról mutattok véleményt vele.

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Aktív témák