Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.p.A
tag
Hát úgy néz ki, hogy letöltöttem azt a gatos-os dolgot. Kicseréltem a radeon.o a /lib/modules/../ könyvtárban, valamint a /usr/X11R6/lib/../-ben a radeon_drv.o, meg ami még abban volt.
Namost!
Az UHU-nak a libGLcore.a-s állományával van vmi prücök. Van benne egy olyan *debug*.o állomány, amiben nincsenek ''symbol''-ok Na ha ezt kitörlöm, akkor elindul királyul, de a Parsec nevű játék baromi lassú, ami szerintem 1,5 Cerkán nem kéne, hogy szaggasson.Másrészt, ha átváltok szövegesre, majd vissza graf. akkor megfagy. Mindig
Egyébként már jelentettem a hibaadatbázissba is.
Az acpi-t most fogom megnézni.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest