- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Androidos fejegységek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
Én radeon9200-re telepítettem. hogy melyik verziót, az az xfree86 odtól függ. mongyuk 4.3 ha 4.3 xfree86-od van. mindenekelőtt csinálj egy biztonsági mentést a /etc/x11/xfree86.conf file-odról. letöltöd az rpm filet.
létrehozol a / ben egy ati alkönyvtárat, oda bemásolod. rootként kiadod a köv parancsot: rpm -i --force --nodeps csomagnév.rpm
kiadod az fglrxconfig parancsot
itt értelemszerüen válaszolgatsz a kérdésekre,(mikor az egérről kérdezősködik mondj neki annyit, hogy /dev/gpmdata)
és mikor a monitorod frekvenciáit kérdezi add meg kézzel, NE az opcionálisan választhatók közül jelölj meg egyet. (pl az én LG-m vizsz: 30-71 , függ: 50-160)
a többi kérdésre is válaszolgatsz, a végén megkérdezi, kiírja-e egy fileba. Jóhogy.
ezek után ctrl+alt+backspace, user belép, konzolban kiadod a glxgears parancsot, ha sok fps-t látsz örülsz, ha nem, ad absurdum kifagy, harsányan káromkodsz
(az UHU vezérlőpultban továbbra is vesa meg 75Hz látszik, de ez ne érdekeljen ne is nyúlj hozzá.)
a fenitek uhu Kamion alá értendők 2.4 es kernellel
garancia nincs semmire, nálam ez tökéletesen műxik, egy cimborámnál lehülyézett, hogy a MESA modult mér nem szedtem ki. hát mer' nem tudom hogy kell, de nálam nem is volt szükséges...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Witcher topik
- Elite: Dangerous
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Androidos fejegységek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest