Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WayteQ xTAB-8Q
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Wlan beállításához, h kell neki állni? Asztali gépen mikor feltelepítettem a 8.10es betát akkor látta a linksys wusb54gc wifi adapteremet, de miután frissítettem a rendszert, nos, abban biztos vagyok, h nincs netem és nem tudok csatlakozni, azt már nem tudom meghatározni, h miért. Mármint arra sem sikerült rájönnöm, h látja-e az adaptert vagy sem, de mivel semmi életjelet nem mutat gondolom nem. Igaz elviekben megadja a lehetőséget, h vezeték nélküli hálózathoz csatlakozzak (ha rákattintok az óra mellett a hálózati ikonra, akkor ott szerepel, h connect to hidden wireless..), de hiába írom be az ssid-t és a passt, nem csatlakozik.
A laptopba lévő atheros wifi-t (ennek a típusát meg a manuálból sem sikerült megtudnom, vmi azur wave win driver van hozzá), meg egyáltalán nem tudtam használni.
Szóval ilyenkor mik az első lépések? Ha esetleg tudtok linkelni vmi kezdő guide-ot, az is jó lenne.

Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest