Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Mini PC
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
no, kollégám eee900-ára fellapátoltam a 8.04.1 ubuntu-eee-t. óóóriási csalódás
a korábbi verzió "rendes" ubi volt, itt meg valami teljes képernyős xar, a wlant nem lehet kikapcsolni, mert magától rögtön visszakapcsolja... szóval nagyon ratyi lett. kár, hogy a 8.04-et már letöröltem, megmutatnám neki, hogy milyen a rendes linux.a tapipadot legalább sikerült rendesen életre kelteni, és a gyorsbillentyűk is működnek.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
a korábbi verzió "rendes" ubi volt, itt meg valami teljes képernyős xar, a wlant nem lehet kikapcsolni, mert magától rögtön visszakapcsolja... szóval nagyon ratyi lett. kár, hogy a 8.04-et már letöröltem, megmutatnám neki, hogy milyen a rendes linux.