- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
floatr
veterán
Akkor bedobok én is egy kérdést, mert már jó ideje szívok vele. Remélem valaki meg tudja szakérteni.
Hardy alatt az irodai hálózatban belőttem gyakorlatilag mindent, ami lehetséges volt, kivéve talán a domainbe léptetést. Mivel notit használok, néha itthonról is dolgozok, és itthon viszont jön az a gond h az evolution míg bent tökéletesen megy, megtalálja a címlistát az exchange-en, addig itthonról használva -- bár owa-n keresztül kapcsolódik, ami kintről is látható -- gyakorlatilag el sem indul.
Ez még csak egy kisebb bosszantó része a problémának. Viszont a date/time applet erős érzelmi kötelékben él az evolution-el, és találkozókat is tudna nekem jelenteni. Ha rákattintok, akkor megdöglik a menüvel egyetemben.
Valaki tud erre vmi megoldást? (azon kívül h ne használjam...)
Aktív témák
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Napelem
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Metal topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest