Hirdetés
Aktív témák
-
floatr
veterán
Akkor bedobok én is egy kérdést, mert már jó ideje szívok vele. Remélem valaki meg tudja szakérteni.
Hardy alatt az irodai hálózatban belőttem gyakorlatilag mindent, ami lehetséges volt, kivéve talán a domainbe léptetést. Mivel notit használok, néha itthonról is dolgozok, és itthon viszont jön az a gond h az evolution míg bent tökéletesen megy, megtalálja a címlistát az exchange-en, addig itthonról használva -- bár owa-n keresztül kapcsolódik, ami kintről is látható -- gyakorlatilag el sem indul.
Ez még csak egy kisebb bosszantó része a problémának. Viszont a date/time applet erős érzelmi kötelékben él az evolution-el, és találkozókat is tudna nekem jelenteni. Ha rákattintok, akkor megdöglik a menüvel egyetemben.
Valaki tud erre vmi megoldást? (azon kívül h ne használjam...)
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest