Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
bbandi
tag
ati 7500-hoz nem csinálta meg az ati a drivert, a nyílt forráskódú van csak (amit használsz). Amúgy én kipróbáltam radeon 7000, radon 8500LE és 9500pro-val is, egyiknél se volt jó (jobb), a gyári ati driver a nyíltnál, különböző okokból és ez sajnos nem a nyíltforrású driver fejlesztőit dicséri
. Amúgy ha megnézel valami 3d specifikus progi rendszerkövetelményét, a recommanded részben ott szokott lenni, hogy NVIDIA graphics card. Persze használni lehet (akár compizt is), de a játékokat r300 alatt szerintem felejtsd el (a 9500pro-val, wine-nal falloutoztam
).
Aktív témák
Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fűnyíró topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Amúgy ha megnézel valami 3d specifikus progi rendszerkövetelményét, a recommanded részben ott szokott lenni, hogy NVIDIA graphics card. Persze használni lehet (akár compizt is), de a játékokat r300 alatt szerintem felejtsd el (a 9500pro-val, wine-nal falloutoztam
).