- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
Aktív témák
-
harry
veterán
Nekem is lenne problémám mountolással. Van 4 ntfs partícióm, eddig ha kellett valamelyik, csak rákattintottam, és bemountolta, ezzel nem is volt gond. Aztán láttam ezt az NTFS Configuration Tool-t, és gondoltam megnézem. Az egyik partíció már be volt csatolva, így a maradék háromra használtam a progi, és ment is, de újraindítás után ugye azaz egy, ami kézzel raktam be, nem volt ott, aztán valami keveredés volt, mert ha le is választottam őket, a /media-ban ott maradt a nevük, rossz helyre mountolt, stb.
Jelenleg úgy néz ki, hogy 2 partíciót simán be tudok csatolni, egyre azt írja, hogy "You are not privileged to mount the volume 'Cucc'." (amit amúgy eredetileg kézzel csatoltam, nem a progival, most a program nem is látja), egy másikra pedig nem ír ki semmit, de nem is megy a mount (progi szintén nem látja).
A program hova készített bejegyzéseket, azokat ki kellene törölnöm, vagy azzal lehet valami gond? Parancssorból mivel lehetne ezeket becsatolni, hogy megnézzem a pontosabb hibaüzenetet? Melyik paranccsal tudom megnézni, hogy melyik partíció melyik /dev elnevezést kapta?
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gerner1
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest