Hirdetés
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Hardverfogócska a kertben
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Digital
addikt
Szevasztok!
Raktam fel XP (régi, már cserére érett) mellé egy Ubuntut,melyet sikerült hazavágnom
Gondoltam formázom az Windows-os partíciót,és az XP helyett rakok fel Vistát,majd még egy Ubuntut.Na itt az elsőnek telepített Win kinyiffantotta az Ubuntut is teljesen A Vista nem jött be,gyorsan le is szedtem, visszaraktam az XP-t. Viszont ha indítom a notit ilyen üziket kapok:
0271 Check date and time settings
0251 System CMOS Checksum bad-Default configuration used
Elsőnek az alaplap kis gombelemére gondoltam, ezért ki akartam volna cserélni. Sajnos a gépet nem tudom szétszedni ( Gigabyte N601, ha valaki tud linkeli leírást hozzá akkor THX
) Ekkor eszembe jutott hogy nem volt előtte semmi ilyen gond pl ...battery low... jelzés.
Valakinek van ötlete a megoldásra? Viszont az gyanús ha teljesen áramtalanítom a notit előjön a két hibaüzenet,viszont ha nem húzom ki a konnektorból akkor minden hepi.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gerner1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- E-book olvasók
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondoltam formázom az Windows-os partíciót,és az XP helyett rakok fel Vistát,majd még egy Ubuntut.Na itt az elsőnek telepített Win kinyiffantotta az Ubuntut is teljesen A Vista nem jött be,gyorsan le is szedtem, visszaraktam az XP-t. Viszont ha indítom a notit ilyen üziket kapok:
) Ekkor eszembe jutott hogy nem volt előtte semmi ilyen gond pl ...battery low... jelzés.