Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- CPU alulfeszelés
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Digital
addikt
Szevasztok!
Raktam fel XP (régi, már cserére érett) mellé egy Ubuntut,melyet sikerült hazavágnom
Gondoltam formázom az Windows-os partíciót,és az XP helyett rakok fel Vistát,majd még egy Ubuntut.Na itt az elsőnek telepített Win kinyiffantotta az Ubuntut is teljesen A Vista nem jött be,gyorsan le is szedtem, visszaraktam az XP-t. Viszont ha indítom a notit ilyen üziket kapok:
0271 Check date and time settings
0251 System CMOS Checksum bad-Default configuration used
Elsőnek az alaplap kis gombelemére gondoltam, ezért ki akartam volna cserélni. Sajnos a gépet nem tudom szétszedni ( Gigabyte N601, ha valaki tud linkeli leírást hozzá akkor THX
) Ekkor eszembe jutott hogy nem volt előtte semmi ilyen gond pl ...battery low... jelzés.
Valakinek van ötlete a megoldásra? Viszont az gyanús ha teljesen áramtalanítom a notit előjön a két hibaüzenet,viszont ha nem húzom ki a konnektorból akkor minden hepi.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Gondoltam formázom az Windows-os partíciót,és az XP helyett rakok fel Vistát,majd még egy Ubuntut.Na itt az elsőnek telepített Win kinyiffantotta az Ubuntut is teljesen A Vista nem jött be,gyorsan le is szedtem, visszaraktam az XP-t. Viszont ha indítom a notit ilyen üziket kapok:
) Ekkor eszembe jutott hogy nem volt előtte semmi ilyen gond pl ...battery low... jelzés.