Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Windowsos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
Digital
addikt
Szevasztok!
Raktam fel XP (régi, már cserére érett) mellé egy Ubuntut,melyet sikerült hazavágnom
Gondoltam formázom az Windows-os partíciót,és az XP helyett rakok fel Vistát,majd még egy Ubuntut.Na itt az elsőnek telepített Win kinyiffantotta az Ubuntut is teljesen A Vista nem jött be,gyorsan le is szedtem, visszaraktam az XP-t. Viszont ha indítom a notit ilyen üziket kapok:
0271 Check date and time settings
0251 System CMOS Checksum bad-Default configuration used
Elsőnek az alaplap kis gombelemére gondoltam, ezért ki akartam volna cserélni. Sajnos a gépet nem tudom szétszedni ( Gigabyte N601, ha valaki tud linkeli leírást hozzá akkor THX
) Ekkor eszembe jutott hogy nem volt előtte semmi ilyen gond pl ...battery low... jelzés.
Valakinek van ötlete a megoldásra? Viszont az gyanús ha teljesen áramtalanítom a notit előjön a két hibaüzenet,viszont ha nem húzom ki a konnektorból akkor minden hepi.
Aktív témák
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Gondoltam formázom az Windows-os partíciót,és az XP helyett rakok fel Vistát,majd még egy Ubuntut.Na itt az elsőnek telepített Win kinyiffantotta az Ubuntut is teljesen A Vista nem jött be,gyorsan le is szedtem, visszaraktam az XP-t. Viszont ha indítom a notit ilyen üziket kapok:
) Ekkor eszembe jutott hogy nem volt előtte semmi ilyen gond pl ...battery low... jelzés.