Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszi tényleg volt egy pár backup régebbi xorg.configbol de már nem foglalkozok vele mert legyalultam az ubit.Újra vissza teszem de már nem fogom használni az Envy hanem szeretném az nvidia honlapjáról letöltött drivert én feltelepíteni
igy nem lesz kavarodás és én is tanulom a drivert telepítést és nem csak a katogtatást
.Ehhez szeretnék kérni segítséget egy szakértötöl addig eljutok,hogy futtathatóvá teszem a drivert de tovább már nem.
Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igy nem lesz kavarodás és én is tanulom a drivert telepítést és nem csak a katogtatást
.Ehhez szeretnék kérni segítséget egy szakértötöl addig eljutok,hogy futtathatóvá teszem a drivert de tovább már nem.