Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszi tényleg volt egy pár backup régebbi xorg.configbol de már nem foglalkozok vele mert legyalultam az ubit.Újra vissza teszem de már nem fogom használni az Envy hanem szeretném az nvidia honlapjáról letöltött drivert én feltelepíteni
igy nem lesz kavarodás és én is tanulom a drivert telepítést és nem csak a katogtatást
.Ehhez szeretnék kérni segítséget egy szakértötöl addig eljutok,hogy futtathatóvá teszem a drivert de tovább már nem.
Aktív témák
Aktív témák
- Spórolós topik
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
igy nem lesz kavarodás és én is tanulom a drivert telepítést és nem csak a katogtatást
.Ehhez szeretnék kérni segítséget egy szakértötöl addig eljutok,hogy futtathatóvá teszem a drivert de tovább már nem.