Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
nem, nincs benne, de fentebb pár hsz-el irtam, h egy acert tm 292CLI ( vagy 292Lci
nem tom, leszedtem már a matricát a lényeg, h a 290-es kategória)Röviden belül: 1.5Ghz pentium4; 512mb ram; ati mobility radeon 9200 64mb tv-out; Intel csipkészletek. Az áremellátásra gyanakodnék, mert mst is még írtam megint összefosta magát. Az akksi jele megjelent.és ha rávittem az egeret azt irta ki, hogy 0% de ha megrákattintottam az akksi infójára kiirta, hogy 100%. a töltés történetét visszanézve, mikor megint össze... magát akkor szépen leesett a töltés 0%ra és maradt nullán. Kikapcsolni természetesen csak akksi kivétellel lehetet 
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- EAFC 26
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
nem tom, leszedtem már a matricát a lényeg, h a 290-es kategória)Röviden belül: 1.5Ghz pentium4; 512mb ram; ati mobility radeon 9200 64mb tv-out; Intel csipkészletek. Az áremellátásra gyanakodnék, mert mst is még írtam megint összefosta magát. Az akksi jele megjelent.és ha rávittem az egeret azt irta ki, hogy 0% de ha megrákattintottam az akksi infójára kiirta, hogy 100%. a töltés történetét visszanézve, mikor megint össze... magát akkor szépen leesett a töltés 0%ra és maradt nullán. Kikapcsolni természetesen csak akksi kivétellel lehetet