- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
üdv
helyzetem a következö:
van egy kacifantos ntldr boot menüm vista, xp, ubuntu
ubuntuba belemegyek bejön a grub, kivalasztom a felsöt erre kiirja hogy no such partition.ez a kalamajka ugy jött letre hogy felraktam ubuntut és a vége fele az advanced fülön ahol belehet csekkolni hogy legyen loader ott azt a particiot valasztottam ki amin a vista van
ezutan nem indult be semmi, csak kiirta hogy GRUB és megállt
vista dvdröl repairoltam, ekkor visszaalt a vista ntldr az xp-vel együtt
vistában easybcd-vel hozzaadtam a linuxot, es azt csekkoltam be hogy nincsen a bootsectorban a linux
mit csináljak hogy működjön? eredetileg azt akartam hogy grub töltödjön be alapbol és abba választom ki alul ha a vistás boot menü kell, de nem igy történt
az a macera hogy van egy rakás vinyóm még több particioval és nehéz beazonositani hogy mi meg hogy.. meg mivan ha az egyik meghal, már át is alakul a számozás linux számára nem?
kezdjem el ujra, livecdröl rakjam fel és amikor be kell jelölni hogy legyen loader kivetelesen ne a vistás particiot jelöljem meg hanem azt amire telepitem a linuxot? szerintem itt cs.sztem el
köszi
Aktív témák
- Epic Games
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- One mobilszolgáltatások
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest