Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
chaval
tag
Ha már szóbakerült a hangrendszer....Eddig akármennyi linuxon próbáltam sosem sikerült 5.1et kicsikarni belőle
pedig minden lehetőségnél 6ch-t és 5.1et választottam.... próbálgattam a hangdrivereket is de csak egyiken adott hangot. Próbáltam dvd filmel-zenével...programon belül is be volt állítva....de csak 2.0-ban ment :S
Sajnos konkrétabbat nemtudok írni, mert most nincs fent linuxom (várom hogy kijöjjön egy újabb Wubi, újabb Ubuntu Studioval)
-fejből meg nem megy
Remélem valaki tud megoldást a problémámra, vagy találkozott hasonlóval.... köszönöm előre is
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig minden lehetőségnél 6ch-t és 5.1et választottam.... próbálgattam a hangdrivereket is de csak egyiken adott hangot. Próbáltam dvd filmel-zenével...programon belül is be volt állítva....de csak 2.0-ban ment :S
-fejből meg nem megy