Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok. adott egy laptop ati x700-zal es ubi 7.04 server-rel (de ez most asszem mindegy).
ket monitort szeretnek hasznalni (dvi-1600x1200, dsub-1280x1024) egyetlen desktop-kent. (igazibol az is elorelepes lenne, ha eleinte clone modban elindulnanak). a gondom az h akarhogyan hegesztem az xorg.conf-ot, ez nem sikerul. tudtam pl a dvi-t es a tiptop sajat kijelzojet hasznalni egyutt vagy megy kulon a dsub, de a dvi+dsub sehogy nem jon ossze
van kulon device, monitor meg screen mindkettonek, de a serverlayout-tal akarmit csinalok ez a ketto nem megy.
az eddigi legjobb eredmenyem az, hogy elindulna mindket monitor, de a dsub-on logo sipakol h nem megfelelo felbontas/frissites es nincs kep. ha mindketto felbontasat 1280-ra allitom, az sem segitett. persze ezernyi guglizason vagyok tul
es xrandr-rel sem sikerul. otletek?
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Arc Raiders
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
van kulon device, monitor meg screen mindkettonek, de a serverlayout-tal akarmit csinalok ez a ketto nem megy.