Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok. adott egy laptop ati x700-zal es ubi 7.04 server-rel (de ez most asszem mindegy).
ket monitort szeretnek hasznalni (dvi-1600x1200, dsub-1280x1024) egyetlen desktop-kent. (igazibol az is elorelepes lenne, ha eleinte clone modban elindulnanak). a gondom az h akarhogyan hegesztem az xorg.conf-ot, ez nem sikerul. tudtam pl a dvi-t es a tiptop sajat kijelzojet hasznalni egyutt vagy megy kulon a dsub, de a dvi+dsub sehogy nem jon ossze
van kulon device, monitor meg screen mindkettonek, de a serverlayout-tal akarmit csinalok ez a ketto nem megy.
az eddigi legjobb eredmenyem az, hogy elindulna mindket monitor, de a dsub-on logo sipakol h nem megfelelo felbontas/frissites es nincs kep. ha mindketto felbontasat 1280-ra allitom, az sem segitett. persze ezernyi guglizason vagyok tul
es xrandr-rel sem sikerul. otletek?
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
van kulon device, monitor meg screen mindkettonek, de a serverlayout-tal akarmit csinalok ez a ketto nem megy.