Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
ZCoyote
üzenetére
Én személy szerint nagyon szeretem. Anno még berylt használtam, aztán azt követően tértem át compiz-fusion-ra hogy egyesült a két project.
Nem feltétlenül a látvány miatt, bár kétségtelen, hogy nagyon igényes effekteket lehet beállítani az egyes műveletekhez.
Én például amihez nagyon-nagyon hozzászoktam az az, hogy beállítottam, hogy a jobb felső sarokba húzva az egeret mutassa az összes asztalon futó programot kicsinyített formában az aktuális asztalon, a bal felső sarokba húzva az egeret pedig az összes asztalt behúzza a képernyőre, jobb alsó sarokba húzva az egeret pedig az asztalt mutatja meg. (most a t@k@m tudja, hogy melyik beállítás melyik pluginhoz tartozik, úgyhogy meg ne kérdezd
)Bárhol máshol használok gépet mindig bökdösöm az egeret a képernyő sarkaiba, csak utána jövök rá, jah, itt nincs compiz

Így az ALT+TAB-ról teljesen leszoktam, sokkal kényelmesebb a fenti módszer.
Érdemes átnyálazni az egyes pluginokat, beállításokat és mindent kipróbálni, mert csak így lehet megismerni a compiz lehetőségeit, és utána fogod tudni a saját ízlésednek megfelelően beállítani.
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)