Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
ZCoyote
üzenetére
Én személy szerint nagyon szeretem. Anno még berylt használtam, aztán azt követően tértem át compiz-fusion-ra hogy egyesült a két project.
Nem feltétlenül a látvány miatt, bár kétségtelen, hogy nagyon igényes effekteket lehet beállítani az egyes műveletekhez.
Én például amihez nagyon-nagyon hozzászoktam az az, hogy beállítottam, hogy a jobb felső sarokba húzva az egeret mutassa az összes asztalon futó programot kicsinyített formában az aktuális asztalon, a bal felső sarokba húzva az egeret pedig az összes asztalt behúzza a képernyőre, jobb alsó sarokba húzva az egeret pedig az asztalt mutatja meg. (most a t@k@m tudja, hogy melyik beállítás melyik pluginhoz tartozik, úgyhogy meg ne kérdezd
)Bárhol máshol használok gépet mindig bökdösöm az egeret a képernyő sarkaiba, csak utána jövök rá, jah, itt nincs compiz

Így az ALT+TAB-ról teljesen leszoktam, sokkal kényelmesebb a fenti módszer.
Érdemes átnyálazni az egyes pluginokat, beállításokat és mindent kipróbálni, mert csak így lehet megismerni a compiz lehetőségeit, és utána fogod tudni a saját ízlésednek megfelelően beállítani.
Aktív témák
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)