Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
törölt tag
nem, de sikerült rájönni, hogy a vga driver (hiánya) okozta. csak azért nem tűnt fel, mert Gutsy alatt nem is engedte a desktop effekteket bekapcsolni, amíg nem volt feltéve a restricted drivercsomag, itt meg vígan be volt kapcsolva alapból.
de közben megelégeltem a KDE-t, és repült a gépről... lehet, hogy a véglegesben jobb lesz, de nekem addig se kavarja már össze a lokalizációkat, meg működjön rendesen az összes szövegbeviteli nyelv, amit használni akarok...
csak azt sajnálom, hogy a KDE-s cuccok, amiket használok amúgy is (ktorrent, krusader), azok gnome alatt folyton bombáznak pop-up ablakokkal ("starting knotify" és hasonlók), amikor valami történik. plusz a krusadert itt még nem jöttem rá, hogyan futtassam rootként.
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest