- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali médialejátszót?
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
törölt tag
nem, de sikerült rájönni, hogy a vga driver (hiánya) okozta. csak azért nem tűnt fel, mert Gutsy alatt nem is engedte a desktop effekteket bekapcsolni, amíg nem volt feltéve a restricted drivercsomag, itt meg vígan be volt kapcsolva alapból.
de közben megelégeltem a KDE-t, és repült a gépről... lehet, hogy a véglegesben jobb lesz, de nekem addig se kavarja már össze a lokalizációkat, meg működjön rendesen az összes szövegbeviteli nyelv, amit használni akarok...
csak azt sajnálom, hogy a KDE-s cuccok, amiket használok amúgy is (ktorrent, krusader), azok gnome alatt folyton bombáznak pop-up ablakokkal ("starting knotify" és hasonlók), amikor valami történik. plusz a krusadert itt még nem jöttem rá, hogyan futtassam rootként.
Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Formula-1
- Milyen asztali médialejátszót?
- Haditechnika, harcászat
- Rettegés és új ellenfelek: bemutatkozott a Lords of the Fallen II Umbralja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vicces képek
- Crimson Desert
- Subaru topik
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest