- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Számítógép beárazás
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
törölt tag
nem, de sikerült rájönni, hogy a vga driver (hiánya) okozta. csak azért nem tűnt fel, mert Gutsy alatt nem is engedte a desktop effekteket bekapcsolni, amíg nem volt feltéve a restricted drivercsomag, itt meg vígan be volt kapcsolva alapból.
de közben megelégeltem a KDE-t, és repült a gépről... lehet, hogy a véglegesben jobb lesz, de nekem addig se kavarja már össze a lokalizációkat, meg működjön rendesen az összes szövegbeviteli nyelv, amit használni akarok...
csak azt sajnálom, hogy a KDE-s cuccok, amiket használok amúgy is (ktorrent, krusader), azok gnome alatt folyton bombáznak pop-up ablakokkal ("starting knotify" és hasonlók), amikor valami történik. plusz a krusadert itt még nem jöttem rá, hogyan futtassam rootként.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam topic
- Számítógép beárazás
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest