- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
ati mobility 9200-at nem támogat a hivatalos oldalon a hivatalos driver.még vindózra sincs
azt is máshonnét kellett mindig egy régebbit kerítenem. de úgy néz ki megoldottam.fogtam magam és a régi xorg.conf-ot tettem be és megy minden.direct3d plusz 50-100fps normális szkroll(eddig) majd még elválik, hogy beválik-e 
escape: vga driver:
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg aztán kikell választani az intelt, a többit is logikusan.bluetoothra nincs ötletem
amsn-re: libsnack-dev et tedd fel, meg még egy libsnack is van csak nem jut eszembe a neve.aztán amsn-be bekell állítani hogy azokat használja.így kell lennie hangnak.
az amsn-be a hangkeltésre valaki elárulhatná nekem is a módját, vagy legalább is a helyes parancsot, mert az alap parancsal nekem sem megy.bocsi a vastag betűkért, de így legalább mindenki észreveszi

Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad mini 6 A15 (2021) 64GB karcmentes - 100%-os akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azt is máshonnét kellett mindig egy régebbit kerítenem. de úgy néz ki megoldottam.fogtam magam és a régi xorg.conf-ot tettem be és megy minden.direct3d plusz 50-100fps normális szkroll(eddig) majd még elválik, hogy beválik-e