Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
megoldódott egyébként
igaz négszer kellett dist-upgrade-et csinálni. az utolsó előtt újra is kellett indítani a gépet mert 13 csomagot nem tudott befejezni.De megvan, és mostmár az enyém 
nah igen de!
hol kell a vga drivert beállítani, mivel a sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg t igen csak kiherélték.és sajna az én vga-mat nem igen támogatja egyik hivatalos csomag se, csak a nyílt ami alapból van, de azt meg bekell nekem állítgatni, hogy atit használjon meg satöbbisatöbbi.Még az xorg.conf ot is kiherélték, nem tudom abba se brállítani, de így meg scrollozás közben akad a kép.glxgears-ban 150fps-el többet ad ki mint 7.04 alatt, meg van direct rendering.
Aktív témák
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Szólánc.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
igaz négszer kellett dist-upgrade-et csinálni. az utolsó előtt újra is kellett indítani a gépet mert 13 csomagot nem tudott befejezni.De megvan, és mostmár az enyém