Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
megoldódott egyébként
igaz négszer kellett dist-upgrade-et csinálni. az utolsó előtt újra is kellett indítani a gépet mert 13 csomagot nem tudott befejezni.De megvan, és mostmár az enyém 
nah igen de!
hol kell a vga drivert beállítani, mivel a sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg t igen csak kiherélték.és sajna az én vga-mat nem igen támogatja egyik hivatalos csomag se, csak a nyílt ami alapból van, de azt meg bekell nekem állítgatni, hogy atit használjon meg satöbbisatöbbi.Még az xorg.conf ot is kiherélték, nem tudom abba se brállítani, de így meg scrollozás közben akad a kép.glxgears-ban 150fps-el többet ad ki mint 7.04 alatt, meg van direct rendering.
Aktív témák
Aktív témák
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kutya topik
- OLED monitor topic
- Arc Raiders
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igaz négszer kellett dist-upgrade-et csinálni. az utolsó előtt újra is kellett indítani a gépet mert 13 csomagot nem tudott befejezni.De megvan, és mostmár az enyém