Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Sziasztok!
Miután a suse 10.3 lassúságát meguntam, elhatároztam, hogy felrakok egy ubuntut, de még nem vágom, hogy melyik fajtát lenne érdemes.
Amit a weblapról kihámoztam az a következő:
- Ubuntu - Gnome ablakkezelő
- Kubuntu - KDE ablakkezelő
- Xubuntu - Xfce ablakkezelőEzeken kívül van valami lényeges különbség?
(Nem olvastam el mindent, mert sok rizsával találkoztam.
)Ami még érdekel, hogy pl. ha a xubuntut használom, akkor milyen korlátozásokkal kell számolnom a Gnome, vagy a KDE-hez képest? A csomagkezelőből ettől még fel tudom rakni azokat a KDE csomagokat, ami pl. a Ktorrenthez kell?
Még nem vagyok nagy spíler a témában, ezért a kérdés.
Egy PII-400 procis gépre, amiben 256MB ram van melyik ajánlott? (torrent menne rajta, és valami DC++ kliens)
Ápropó: többszálú letöltést támogató DC++ kliensről tudtok linux alá??Kösszi!
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)