Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok!
egy hónapja raktam fel nagyjából a 7.10-es kiadást a gépemre, de sajnos akadt vele több bosszantó, bár nem kritikus gondom is.
egy Dell Latitude D630-on használom, és eleinte nem látta a hangkártyát. ezt viszonylag hamar sikerült megoldani, de még most sem kezeli például a külső mikrofont, csak a belsőt (skype alatt).
illetve hogy bizonyos dolgokat nem tudok telepíteni, mert valami hiányzik neki... például szerettem volna felrakni az Audacious médialejátszó újabb verzióját, de azt mondja nem találja a GTK+ 2.0-t. leszedtem egy GTK forráskódot, telepíteném, erre hiányolja a glib-et (amúgy mindkettő fel van telepítve a csomagkezelő szerint). szedtem azt is, feltettem, de a GTK továbbra is hiányolja a glib-et...
hasonló volt a helyzet, amikor szintén az Audacious alá akartam betenni APE plugint, ugyanis csak forráskódot találtam neten, de a compiler nem találja, hogy fel van telepítve a lejátszó, ezért leáll...
illetve ezeken kívül még amit nem sikerült megoldani az a nyelvi támogatás: szükségem van ugyanis kínai nyelvi támogatásra, de amikor a language support menüben kijelölöm, akkor csak az UTF8 kódlapokat teszi fel, de így egy csomó helyen rosszul (vagy egyáltalán nem) jelennek meg a karakterek, mert van olyan szoftver, ami még GB2310-es vagy BIG5 kódlapot használ...mivel egészen kezdő vagyok Linuxhoz, így szinte biztos, hoyg valamit én csináok rosszul, de nem tudom mit...
Aktív témák
- iPhone topik
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Synology NAS
- Napelem
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- LEGO klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mobil flották
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest