Hirdetés
Aktív témák
-
Hát elég sok időt vesződtem már én is a Linux-szal, de csak hobbi szinten, végleg úgysem fogok csak erre állni. Így aztán, mikor kedvem tartja, szórakozom vele kicsit s megoldok dolgokat. Nagy sikerélmény volt a VLC-vel való tévé-kimenet, vagy hogy a Win Thunderbird és az Ubuntu Thunderbird közös adatfile-okat használ, így mindegy, melyik rendszerbe nézem meg a leveleim, ha OS-t váltok, abban is ott lesz. Nyomtatni sosem fogok tudni vele (csak egy fizetős programmal), így eleve veszett ügy. Persze nem a Linux "hibája", hanem a Canon-é, de ez nem vigasztal.
Anno programozni is szerettem, Pascalban meg később C++-ban, de ahhoz meg aztán végképp rengeteg idő kell és folyamatos gyakorlás, s nem kevés fejfájáscsillapító
Írtam egy kukacos progit, kissé egyedit. De sehogy nem jöttem rá arra a függvényre, hogy hogyan lehetne megcsinálni, hogy a kukac növekedjen, így aztán feladtam.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- darkFlash Shadow Pro
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Írtam egy kukacos progit, kissé egyedit. De sehogy nem jöttem rá arra a függvényre, hogy hogyan lehetne megcsinálni, hogy a kukac növekedjen, így aztán feladtam.