Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
leslieke
üzenetére
Esetleg próbáld ki a Linux Mintet.
Én azt (LXDE) raktam most fel Ubuntu helyett. Történt ugyanis, hogy van egy főként netezésre használt gép anyámnál, amiben egy HT-s Pentium4 2.6 van, 1 giga rammal.
Eddig Ubuntu volt rajta, 10.10. Gondoltam felrakom a 12.04-et, tekintve, hogy lejár a 10.10 frissítése.
Csalódtam - ismét -, főként ezt a Unityt nem bírom megszokni, hiába próbálgattam már 11.04 óta VM-en, de emelett olyan érzésem IS volt, mintha egy p3-ra cserélték volna a gépet, belassult, az 1 giga ramból 600-700 kellett a gnome desktopnak (és ez nem a cachelt érték, hanem a tényleges használat). Ég veled Unity, gondoltam kipróbálom anélkül, csomagkezelőből felraktam a Lubuntu desktopot, de még azzal is lassúnak éreztem a gépet, bár a helyzet jobb volt.
Így próbáltam ki a Linux Mintet, annak is az lxde változatát, ami az Ubi 11.10 alapjaira épül. Ezzel újra olyan lett a gép, mint az Ubuntu 10.10 alatt: gyors és használható, az 1 giga ramból ténylegesen 200 megát használ.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest