- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
BDave
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta használok először Ubuntut (11.10) és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám elindítani a .exe kiterjesztésű egyszerű programocskát, ami a .net keretrendszert használja (felmegy a netre és onnan szedi le az infókat). Olvastam, hogy Mono-val lehetséges az ilyen fájlok elindítása, de nem tudom elindítani, ezt írja ki a terminál: "the assembly mscorlib.dll was not found or could not be loaded". Rákerestem, de nem találtam megoldást, nem tudom mit kéne tenni, nem vagyok jártas a Linux világában, szóval örülnék, ha kapnék segítséget. (Mellesleg minden más programot, amit Windowson is használtam, sikeresen feltettem, tetszik az Ubuntu. Legalábbis eddig.)
Azt azért érdemes tudni, hogy nem egy publikus programról van szó, az iskolám készíti, ezzel lehet megnézni a hiányzásokat és az órarendet.
Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Arch Linux
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest