Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
jochen
üzenetére
Hát, megnéztem ezt az LMDE-t én is, de sajnos a 201012-eset szedtem le mert nem figyeltem és az van felül. Ez eddig használhatatlan volt. Valamiért Casperrel csinálták a Live-ot live-boot helyett, ezért máris felkeltette a figyelmemet. De sajnos nem Hybrid ISO-ról van szó, így kénytelen voltam egy DVD-t megírni neki. Telepítés után frissíteni nem lehet mert az töréseket generál, a Rendszermenttet meg nem lehet felrakni, mert a Gambas telepítése leszedné a fél rendszert. Ráadásul még a Firefoxot sem lehet elindítani, annak is van valami hibája.
Na mondjuk ez mind érthető, hiszen sokat frissült a testing tároló azóta, ezért most lecsekkolom az újabb telepítőt is.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest