- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
God Vazzeg: 10.10-nél a leállás nem volt gond, itt az ATI driver kaka vmiért...
hcl: openSUSE csomagkezelője jobb. Tudom, h Synaptic, meg minden, de jobb. HA vmit törlök, és függőségei vannak, akkor megkérdezi: 1. csomag megtartása, 2. további xx csomagok törlése, 3. függőségek megtörése és a csomag törlése.
Ez az utolsó jól jön, mert pl. Ubiból a Gwibbert meg pár -számomra- haszontalan dolgot nem lehet kiírtani, oS-nél ez nem gond, és nem is sok van ilyen.
Viszont frissítéskezelője egy vicc. Kiírja, h vannak, de nem jelöli be őket telepítésre. Persze ez csak plussz egy katt, de fura... mondjuk lehet azért van, mert kézi re állítottam full autóról? Ubin kézi keresésnél is bejelöli amit talál, de ennyi.
Viszont nem oS lesz, hanem Fedora sztem, mert ott alap a Gnome, míg oS-re minden leírás KDE... Illetve leszedtem a Zorin OS-t, Linux Mint 12-t, de még nem próbáltam. Ezek 2. akármi kernellel vannak nem?
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crimson Desert
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest