Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Valóban, másol, majd állítgat. De ha a másolás során probléma lép fel, akkor megáll. Na mindegy, azért teszteltem itthon, nálam nem jelentkezett semmilyen probléma a folyamat közben.
(#45885) RBJ: Múltkor az volt a probléma, hogy ha a Windows indult, akkor utána nem indult el az alapértelmezett menüpont, hanem felhasználói beavatkozást igényelt. Rájöttünk, hogy ez összefügg azzal, mikor nem fejeződik be a bootfolyamat és újraindul a rendszer. Lényegében ilyenkor jön elő akaratlanul is a GRUB választómenüje. Persze nálad nem biztos, hogy ez a probléma forrása, csak esetleg akkor, ha a visszaszámlálás is inaktív.
Most milyen KDE-s rendszert használsz pontosan? Én nem állítottam különösebben semmit, a fapadosabb megjelenésről én nem tehettem. Jah, és a sima Rendszermenttet használod, vagy a -gb3-asat? Az alkalmazott ikonokat rendre mind a google-val találtam, csak később tudatosult bennem, hogy ez windowsos.
(#45887) God Vazzeg: Ez a parancs nem is erre nyújt megoldást, gyakorlatilag semmi köze hozzá. A /boot/grub/grub.cfg fájlt nem ajánlott módosítani, helyette maradandóbb konfigurációs fájlokban lehet beállítani mindent. Hiszen az a fájl amit átírtál időnként automatikusan újrakreálódik.
Aktív témák
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest