Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
ViZion
üzenetére
Épp most készítettem egy újabb telepítőlemezt magam számára. Gyakorlatilag ugyanezt a desktopot telepíti, mint amit most használok. Nagyon kevés a kivétel. Talán a telepítés 5-10 perce után, még annyit rá kell szánni a configolásra. Mindezt persze úgy, hogy közben a leírásokat előkeresem a netről.
Kényelmes. Csak a személyes adatokat kell mentenem. Ebből kevés van. Annak is nagy része a felhőben.(#45193) leslieke - Egy fenét volt hiba. A mai napig szívesen kísérletezek a Linuxommal. Annyi változott, hogy legutóbb ezt virtualbox-ban tettem. Így az alaptelepítést lehetetlen szétcsesznem. Így tanulsz (: .
(#45194) dcsabesz - Az újabb atom-okkal nem vagyok tisztában. A régiek gyengék, vagy épp elfogadhatóak. Energia gazdálkodás? jupiter ubuntu indicator után keress. Plusz a normális Ubuntu-t hanyagold. Csak akkor természetesen, ha lassú! De feltételezem ilyen proci mellé a config is "oylan".
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest